Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
12°C

Ambasadorul Germaniei, Hans Werner Lauk: Sibiul ramane foarte atractiv in continuare pentru investitori

Ambasadorul Germaniei în România, Hans Werner Lauk, a vizitat marți Sibiul, acesta având o întâlnire oficială cu primarul interimar Astrid Fodor. La finalul întrevederii Hans Werner Lauk a ținut să menționeze încă o dată strânsele legături pe care orașul nostru le are cu investitorii din Germania, ambasadorul având numai cuvinte de laudă pentru orașul nostru.

”Am fost de mai multe ori la Sibiu și de fiecare dată vin cu plăcere aici. Sibiul are o importanță foarte mare pentru noi. Orașul Sibiu este unul dintre cele mai importante poduri de legătură cu Germania. Tot ce ține ambientul Sibiului face din oraș un loc atractiv pentru investitori. Sunt convins că Sibiul va rămâne atractiv în continuare pentru investitori. Veți înflori”, a declarat ambasadorul Hans Werner Lauk.

”Am prezentat domnului ambasador avantajele pe care le oferă Sibiul investitorilor și cred că investițiile germane în Sibiu sunt benefice atât pentru oraș cât și pentru investitori”, a declarat și primarul Astrid Fodor. ”Germania este cu siguranță principalul investitor în Sibiu”, a mai spus Fodor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

alzara

Acum 9 ani

Rar mi -a fost dat sa aud atatea elogii din partea RFG. Urmeaza faptele. Scolile germane sunt amenintate cu disparitia in toata tara (odata cu minoritatea...) Niciun efort nu e de prisos .Este si rentabil : absolventii (romani) ai liceelor germane din tara sunt o pretioasa sursa de specialisti pt economia...germana.
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Am senzația că ăștia vor să cumpere Ambientul lui Ciolan, c-așa au zis, că-i atractiv...
Raspunde

alzaroaica

Acum 9 ani

...das absolventii ( romani ) ai liceelor germane din tara sunt o pretioasa sursa de specialisti si pt economia romana !!!
Raspunde

io

Acum 9 ani

Pai singura șansa sa se pună un accent puternic pe școlile cu predare in limba germana , sunt cât mai multe investiții germane....sa fim serioși....asta e motivul prp.pt care investitori germani vin in Sibiu si in Transilvania in general -mentalitatea diferită fata de Oltenia si Moldova plus mult mai mulți vorbitori de limba germana in zona
Raspunde

wd

Acum 9 ani

asa e io
Raspunde

a@3

Acum 9 ani

Mi -ai placut ! Alzara.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus