Duminică,
19.05.2024
Partial Noros
Acum
23°C

Schimbari in justitia sibiana

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri mai multe decrete privind numirea sau eliberarea din funcție a unor judecători care activează în cadrul instituțiilor din Sibiu.

Astfel, Mariana Bibu a fost eliberată din funcția de judecător în cadrul Tribunalului Sibiu, ea urmând să se pensioneze începând cu data de 1 februarie 2015.

Pe de altă parte, printr-un alt decret, a fost numită în funcția de judecător în cadrul Judecătoriei Sibiu Iulia-Andreea Decă. Aceasta din urmă este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității București, iar în perioada 2011 – 2013 a lucrat ca auditor de justiție în cadrul Institului Național al Magistraturii. Începând cu anul 2013 a lucrat ca judecător stagiar în cadrul Judecătoriei Strehaia.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Dan Gabriel

Acum 9 ani

Editor articole pentru publicare anunturi. Aveti aptitudini de exprimare in scris? Va place sa studiati, sa va informati cu privire la diferite subiecte si sa realizati apoi o sinteza a acestora? Daca da, va asteptam sa deveniti colaborator! Cerinte : - bune abilitati de exprimare in scris; - cunoasterea mediu/avansata a limbii engleze reprezinta un avantaj, nu este obligatoriu; - capacitatea de organizare si sintetizare a informatiei; 1. Cream impreuna o lista de subiecte de abordat. 2. Trimiteti articolele pe email in format Word. 3. Primiti bani lunar pentru articolele publicate (in functie de volumul redactat) in baza unui contract de drepturi de autor. Avantajele colaborarii : 1. Dezvoltare profesionala: 2. Lucrati in timpul liber, de acasa, fara targeturi. Nu exista un numar de articole pe care il solicitam colaboratorilor nostri. Astfel, puteti sa scrieti in timpul liber, in functie de disponibilitate si inspiratie. 3. Promovare viitoare: Veti fi prezentati in lista de colaboratori iar, articolele dvs vor trimite cititorul catre pagina de prezentare, unde, la solicitarea dvs, vom publica datele de contact. Sunt si alte elemente de promovare pe care vi le vom prezenta la interviu. 4. Beneficii financiare Articolele dvs vor fi platite. Plata se face obiectiv, in functie de numarul de caractere. Despre valoarea unui articol, modalitatea de plata si implicatii juridice vom discuta ulterior, dupa ce ne veti trimite solicitarea de colaborare. Va rugam sa trimiteti solicitarea de colaborare sub forma unui email pe adresa: [email protected] In acest email trimiteti textul, \"INFO\" si o prezentare a / CV-ului d-voastra.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus