Marţi,
07.12.2021
Ceata
Acum
0°C

O data la sase zile in Sibiu se nasc gemeni

Conducerea maternității sibiene spune că pe parcursul anului 2014 s-a născut câte o pereche de gemeni la câteva zile. Motivul ține de serviciul de fertilizare in vitro care funcționează foarte bine.

”În maternitatea noastră se nasc mulţi gemeni şi datorita serviciului obstetrical performant de fertilizare în vitro. În anul 2014 am avut circa 62 perechi de gemeni, unii dintre ei având nevoie de îngrijiri mai speciale pentru greutate sau patologie asociată”, a declarat Dr. Ecaterina Olariu, medic primar pediatru şi neonatolog, șef Secţia Clinică Neonatologie a SCJU Sibiu.

Sursa foto

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

jean sibianu

Acum 6 ani

Normal ca fecundrare in vitro ca noi sibieni suntem neam de labagi noroc cu olteni care vin sa ne cordeasca femeile sa mai vada si ele carne la vagauna
Raspunde

@1

Acum 6 ani

E plin de frustrați analfabeți, inculți si nesimțiți ca tine pe site-ul TS. Sunteți incapabili sa purtați o discuție civilizată având un limbaj adecvat și decent. De-abia știți sa scrieți și să citiți, sunt convins ca unii dintre voi încă se mai miră că le-a ieșit păr pe față, dar în schimb vă pricepeți la de de toate. Tratați absolut orice subiect, de la eradicarea mătreții până la eliminarea bătăturilor. Totul în limbaj de mahala combinat cu aere de sfertodoct specialist in cuiul din pantof. Culmea e că retardații ca voi, au aceleași drepturi cu un profesor sau cu un intelectual pentru care suma vacantelor este egala cu durata tuturor școlilor făcute de voi. Unele drepturi ar trebui sa va fie ingradite: accesul la computere permis sub supraveghere strictă și doar pentru alfabetizare, carnetul de șofer dar mai ales, dreptul la vot. M-am săturat ca idioții ca voi să decidă ce trebuie făcut prin țara asta.
Raspunde

ana

Acum 6 ani

perfect de acord cu @2
Raspunde

mosu

Acum 6 ani

2 si 3 = elemente declasate, masturbatoare.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus