Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

"Trimisul" de la Gorj: Salvador Viorel Caragea si-a petrecut prima zi de sef al Scolii de caini de la Sibiu

Ziua de luni a acestei săptămâni a însemnat și prima zi de director general al Centrului chinologic de la Sibiu pentru comisarul șef Salvador Viorel Caragea, detașat pentru șase luni în centrul țării tocmai din fruntea Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj. Personaj cu un trecut extrem de bogat în scandaluri publice, Salvador Viorel Caragea a ocolit și astăzi întâlnirea cu presa. ”O să organizeze o conferință de presă. Mai întâi să se acomodeze cu noii colegi, cu instituția și apoi va organiza o conferință de presă la care toată lumea interesată va fi invitată”, au declarat reprezentanții Centrului chinologic, la solicitarea Turnul Sfatului.
Aflat în fruntea IPJ Gorj încă din 2009, detașarea lui Caragea la Sibiu a surprins inclusiv polițiștii din județul care, printre altele, l-a ales deputat și pe actualul premier al țării, Victor Viorel Ponta. După publicarea informației referitoare la decizia conducerii Inspectoratului General al Poliției Românie, de a-l detașa pe Caragea, pe adresa ziarului Turnul Sfatului au venit numeroase sesizări referitoare la trecutul lui Caragea. ”Baron cu epoleți” este cea mai des folosită formulare referitoare la Caragea, iar o parte din mărturiile celor care se declară ca fiind foști subordonați ai actualului director al Școlii de câini de la Sibiu au fost publicate deja în presa din țară. ”În ultimii trei ani a fost cercetat în peste 50 de dosare la Parchetul Curții de Apel Craiova, nu exagerez deloc. La toate aceste dosare soluțiile au fost de netrimitere în judecată, iar majoritatea au pornit de la plângerile noastre, ale polițiștilor”, declară un polițist din Gorj pentru Turnul Sfatului. Respectivul polițist înșiră o serie de nume de procurori, inclusiv din cadrul DNA, care ar fi muncit pentru ”salvarea” lui Salvador Viorel Caragea de urmăriri penale.

O sancțiune de 10% din salariu. După doi ani

Singura sancțiune pe care, din câte se pare, a primit-o Caragea până acum este tăierea a zece la sută din salariu pentru o perioadă de trei luni, în cursul lui 2013. Sancțiunea a fost dispusă de ministrul MAI din acea vreme, Radu Stroe, în urma unui control intern efectuat de reprezentanți ai IGPR cu nu mai puțin de doi ani în urmă (adică în 2011). Abia în 2012 aveau să fie redactate concluziile respectivului control, pentru ca, în 2013, să fie aplicate sancțiunile. Deși, după cum se arată în raportul citat de Sursa Zilei, neregulile descoperite sunt extrem, extrem de numeroase: de la mutarea preferențială, netransparentă, fără organizarea unui concurs a finului său într-un post mai bun din cadrul Biroului rutier și până la legături cu oameni din lumea interlopă.

Citește și Polițistul lui Ponta, numit șef al Centrului chinologic de la Sibiu. Cercetat în 17 dosare penale

Noul șef adus pentru Școala de câini de la Sibiu, cercetat după ce a înlocuit un câine al poliției cu un maidanez



Foto: Gorj News

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

26 comentarii

SANDU

Acum 9 ani

daca exista ..dracu,, sa stiti ca acela e caragea...acest om fara scrupule este in stare sa calce pe cadavre ca la gorj, acum vrea sa manipuleze presa....fraiere sibiul nu e gorjul.....sibieni sunt oameni cu demnitate recunosc jigodile.....dragi sibieni inspectorii sefi de la i.p.j gorj care au fost inaintea lui Caragea au lucrat cu aceasi oameni, dupa venirea lui au inceput abuzurile....atunci INTREBARE: cine e nebun ? a) caragea b) inspectorii sefi dinaintea lui c) angajatii cinstiti
Raspunde

io

Acum 9 ani

mai scrieti mult despre jigodia asta ?sunt lucruri mult mai importante , decat un alt pupincurist al lui Copy-Paste
Raspunde

bordula

Acum 9 ani

bordula este cateaua de la centrul chinologic sibiu pe care acest nasparliu de caragea a dat-o finului sau de la circulatie, popescu ion, pe care l-a pus acolo fara concurs ca si pe multi, multi altii, de care nu-i placea jigodiei si nu sarea la cap organiza concurs, pentru altii concurs, nu a organizat concurs printre altii pentru cumnatul prietenului sau firiza-patron, prieten bun cu basescu, fostul presedinte !!!!, se intilneu de zeci de ori la cheile butii in zona uricani, jud hunedoara, popescu ion, finu-su, mergea florin- apripiat si sponsor, copilul sefului de la vama tg-jiu adus de la tintareni la postul arcani,mai multi de la arest si multi multi altii se pot verifica la cadre, pentru cateaua \'\'bordula\'\' au tras mai multi politisti iar dobitocul caragea nu a patit nimic, pentru ca si-a aranjat la parchetul curtii de apel craiova,, la controlul ministrului din 2011 s-au gasit zeci de capete de acuzare impotriva lui caragea si a primit o simpla atentionare, daca nu ar fi fost protejatul lui pontalau ar fi fost demis pe loc si trimis in judecata, si se pot scrie zeci si zeci d abuzuri dar mai este timp, este un impotent profesional si extrem de slab la intelect, in schimb cu reale abilitati la jmecherii, imbirligaturi si prosteli din care sa scoata bani, multi bani si pile pe care sa le foloseasca la nevoie... rusinea ppolitiei, rusinea gorjului ....huooooooooo javra, huooooooo bestie.....la puscarieeeeeeeeee
Raspunde

Titi

Acum 9 ani

Of ... vad ca ne-am procopsit cu politistul lui Ponta... cred ca nu va face multi purici pe aici ... nu il doreste nimeni aici.. ce experienta are el in domeniu...
Raspunde

gorjean

Acum 9 ani

frati sibieni, paziti-va ca a venit necuratul peste voi, cel mai nasparliu oltean din citi exista, dati-l repede la o parte, baietii de la centrul chinologic oa sa fie vai de voi, dar puneti-l la punct, este slab si nu tine la tavaleala deloc, la gorj si-a facut un colectiv de jigodii cu care a defilat la voda prin loboda, daca ereau zece politisti tari la gorj dadeau cu jigodia de pamint de nu se vede dar ce sa-i faci oltenii latra mult si fac putin, din cite stiu ardelenii nu latra si musca amarnic, asa ca daca va deranjeaza nemernicul puneti-l la colt,o sa fimalaturi de voi si mai mult a fost un impatimit al puterii adica al PSD-uklui, l-a detestat extrem de mult pe presedintele nostru pe domnul iohanis, pe care unii dintre noi ne-am batut la propriu sa facem ceva sa fie ales si la gorj cu majoritate dar ce sa faci gorjenii sint in mare parte niste dobitoci si l-au votat pe pontalau cel care l-a tinut in brate pe acest nasparliu de pute la propriu de nu poti sa stai linga el, nespalat cu anii dar cu tupeu de borfas de strada, Doamne ajuta ca a plecat de la gorj (17:47:50)
Raspunde

pt sandu

Acum 9 ani

ia mai dute dracului cu punctul c) angajatii cinstiti, de asta au toti rutieristii masini de zeci de mii de euro si vile peste vile, din salariul de militian la rutiera? Sa va fie rusine, ordinarilor, ati vamuit toate masinile cu lemne, dubele pietarilor, si toti patronii din targu jiu, rusine ordinari de militieni care nu stiti tabla inmultirii... Tot respectul pentru Caragea ca a bagat instructie in voi...
Raspunde

pt waca de la pct 6

Acum 9 ani

ia zi burdujele de cate ori pe secunda i-ai supt-o lui carageA ?
Raspunde

unu

Acum 9 ani

domnu a vrut a putut si l-a terminat. Amin si pt totdeauna sa faca afaceri cu caini acum
Raspunde

Cititor

Acum 9 ani

E o sfidare a bunului simț că MAI a pus un astfel de gunoi la Sibiu. Nu sunt superficial, dar fața lui tâmpă e în perfectă concordanță cu toate mizeriile pe care le-a făcut. Am crezut că e o poză \"viciată\" și am căutat alta să văd cum arată omul ăsta. Dar așa e peste tot, un răhățel.
Raspunde

asd

Acum 9 ani

Ce fel de caini? Ciobanesti?
Raspunde

@asd

Acum 9 ani

no, d\'aia electronici.
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

E tot mai evident că în MI este un viespar infracțional și că cineva din preajma președintelui încearcă să-l pună pe acesta în situații stânjenitoare, cu decorații date complet aiurea și inclusiv cu detașarea acestui ipochimen la Sibiu. Credeam că s-a terminat cu metodele staliniste de uniformizare a populației prin importul de olteni în ardeal sau invers și mai ales la principiul rotației cadrelor, adică oricât de ticălos ești, tot se găsește un loc călduț în sistem și pentru tine. Și vă mai mirați că vă spune lumea milițieni...
Raspunde

@@@

Acum 9 ani

Dar ce nume interesant! Salvador! Oare când s=a nascut domnul cu pricina, deja rulau telenovele la televizor sau mama lui a luat numele dintr-un roman? Daca a luat numele dintr-un roman latino-american, toata stima pt. dumneaei. Inseamna ca a fost mare cititoare!
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

13, Nu, era Frida Kahlo, amica lui Dali!
Raspunde

@@@

Acum 9 ani

cum dracu de ajung toate flegmele ca handicapatul din imagine in instititiile statului nu stiu ! defapt ma mir cand avem pe vanghelie & altii?:))) ptiu trazni-te-ar ! nici cainii nu te musca !
Raspunde

cocaragea, carageanta

Acum 9 ani

pentru \'\'13\'\' nu domnule, masa l-a nascut in preajma reolutiei lui salvador aliende din chile......pentru ca mai exista asemenea nume, dar el se trage din scursorile fanarului probabil, din hotii si tilharii fanarului pe care i-o fi adus voda caragea si ne-a procopsit cu pramatii din astea, nu vedeti ce moaca are dobitocul, dar sa-l vedeti in realitate si daca stati si pe linga el va pica parul de sub brat, un bezmetic, un puscariabil total, viitor puscarias titular ....muhaiaua dracului...
Raspunde

alzara

Acum 9 ani

Nu jigniti Fanarul ; pe langa multe nenorociri (exploatand \"oportunuitatile \") ne -au dat domnitori care au deschis portile modernizarii viitoarei Romanii. Astia sunt scursorile noastre . Ma ingrozesc cate \"erori neobligate \" am facut dupa \'89 .Suntem genetatia care a facut cele mai mari deservicii tãrii.
Raspunde

Ardeleanu\'

Acum 9 ani

Donnilor ce să mai spun, am comentat la acest articol pe un alt site, moaca acestui individ nu emană decât idioțenie, prostie crasă și grobianism. Domnul să vă aibă în pază pe cei care v-ați procopsit cu el ca șef ! O moacă tâmpă de-a dreptul..
Raspunde

STS

Acum 9 ani

nu l cunosc pe individ dar breaza lui spranceana imi inspira orice in afara de autoritate si inteligenta :))
Raspunde

gorj

Acum 9 ani

Toate afirmatiile impotriva lui caragea se fac de cel mai corupt om de afaceri din gorj: Ramescu Mihai din Motru
Raspunde

rockstar

Acum 9 ani

https://www.google.ro/url?sa=t&source=web&rct=j&ei=6mfcVJuDBYPvUNWLgYAI&url=***www.petitieonline.com/enough_is_enough_nu_salvador_caragea_la_centrul_chinologic_sibiu&ved=0CBsQFjAA&usg=AFQjCNG7tVEtE_x26Kw7hMbjGIpjKKWu3w
Raspunde

Mihai

Acum 9 ani

O sa fie jale de angajatii centrului ! caragea e un lacatus mecanic facut subofiter la apelul bocancilor si sub ARIPA ocrotitoare a verisorului sau seful psd Gorj si in acelasi timp primarul Tg Jiu , care la ridicat pe ponta dintr-un nimeni , a facut multe..., feriti-va fratilor , cel mai penal politist, incepe discutia cu subalternii pe un ton normal si dupa cateva minute tips de iti tiuie urechile, etc, etc, caricatura de om
Raspunde

luis

Acum 8 ani

Sa ma suga dl caragea cu masa in frune !numai sa înghită printr sprancene!
Raspunde

luis

Acum 8 ani

Vb de inteligenta!omu sprancenatu,vai***pla lui oprea masini pe strada(tablagiu cu 4 clase)Mare Sef...auaaaa......sa il vedeti fi....su
Raspunde

sef

Acum 8 ani

Nu mai acceptati sefi din alte zone, singurii sefi din judet si Sibiu trebuie sa fie sibieni si cei din judet scoliti in Sibiu, eventual in strainatate..Jos cu ei, noi trebuie sa ne gospodaeim orasul si judetul
Raspunde

tib

Acum 8 ani

mancale-ar coada si fripti, imputitul asta de caragea.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus