Luni,
26.10.2020
Ploi Scurte
Acum
11°C

Udrea si Sibiul. O istorie in imagini

10 Februarie 2015 15:32

Relația dintre județul Sibiu și fostul ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului a avut urcușuri și coborâșuri, ca orice drum mioritic.
Lăudată și primită cu lăutari atunci când a adus în Sibiu premiile Merele de Aur pentru zona turistică Mărginimea Sibiului, criticată și certată de șefii județului pentru lipsa finanțărilor, Elena Udrea nu a trecut niciodată prin Sibiu neobservată.
În 2010, primarul Klaus Iohannis critica ministerul condus de Elena Udrea pentru că orașul nu a primit nciun leu pentru reabilitarea termică a blocurilor comuniste.  Udrea s-a apărat explicând că Sibiul nu a cerut bani în cadrul acestui program, iar Primăria a revenit spunând exact contrariul. În final, orașul a rămas tot pe dinafară.
Elena Udrea a avut câștig de cauză în octombrie 2010, când după ce a fost criticată de președintele Consiliului Județean Sibiu de atunci, Martin Bottesch că județul e ”sărit” din finanțări, ministrul a venit să taie panglica la două proiecte ce însumau 34,5 milioane de lei. Așa s-a reabilitat acoperișul Bisericii Evanghelice din Piața Huet, și s-a demarat proiectul ”Tezaure Fortificate Redescoperite” prin care s-au restaurat 18 ansambluri de biserici fortificate din judetele Alba, Braşov, Mureş şi Sibiu.
A avut parte de un eșec în proiectul de reabilitare a 210 km de drumuri județene, comunale și orășenești din Sibi, după ce nu a găsit un constructor. Acesta să aducă 77 de milioane de euro, pe care i-ar fi primit înapoi până în 2020.
Mult mai numeroase au fost vizitele politice ale Elenei Udrea în Sibiu, aproape de fiecare data când a ajuns aici având întâlniri cu Florin și Dorin Cioabă, omul de afaceri Ilie Carabulea și staff-ul local de partid: Ion Ariton, Raluca Turcan, Cornel Știrbeț.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

11 comentarii

imagini cu penali

Acum 5 ani

in imagini avem infractori, tradatori de tara , corupti. Propun aplicarea pedepselor din china.
Raspunde

@@@

Acum 5 ani

Inteleg intalnirile cu pedelistii, dar cu fratii Cioaba?!
Raspunde

radu

Acum 5 ani

oare domnul fost consilier prezidential Turcan nu stie ca Udrea se intilnea la Sibiu cu Raluca Turcan ca sa se opreasca din atacul jegos pe care il face la toate televiziunile. Domnul Turcan a coborit foarte jos lucru pe care foarte multi oameni nu il credeau.
Raspunde

ghf

Acum 5 ani

confiscarea extinsa a averii si pedeapsa capitala pt coruptie
Raspunde

Zorro

Acum 5 ani

Ce avem in img? trei penali jegosi care ani de zile au jefuit la greu banul public,doi deja sunt aproape la zdup(udrea si ariton) ,ar ramane botoxata lui stolo\',nu cred ca scapa nici ea.
Raspunde

Magda

Acum 5 ani

@mihai : Esti absolut ordinar Boku Harram !
Raspunde

teru

Acum 5 ani

bai capu rautatilor pentru nerelizarea,proiectelor sibiului nu a fost ,leana udrea ,.a fost sefi ei ,basescu ,boc ,berceanu ,aia o trimetea cu dedicatie s-a frineze dezvoltarea judetului si sibiului ,si va dau 2 mari exemple una de la berceanu care a stopat 2 ani lucrarile la centura sibiului +facuta mai scurta cu 16 km ,17 in loc de 33km ,sabotaju celei mai inalte statiuni montane si prima din tara ,cota 1400 [paltinisi ]in dauna unor statiuni facute pe criteri politice si cu dedicatie ,intrebatio cumn fugea cu zecile de milioane euro la poiana brasov ,au trimis ecologisti in 2005 s-a opreasca marele proiect ,lansat de ,johannis ,acua -parc ,acum ce a vrut s-a faca ,johannis pentru sibiu a facut pui la alti ,acolo nu s-au mai dus ecologisti de ocazie ,s-a nu mai vorbim de sinistru ,berceanu ,trimis de popindau lui sef [boc ] s-a declasifice aeroportu international sibiu ,pentru spatiu senghen ,acu lenuto ai ocazia s-a te reabilitezi fata de sibieni ,dai pe goarna pe ocrotitori tai ,ca acum stau pitulati ,si tu risti vreo 20 ani de pripon .adio ,paris ,acum jilava si alte cantonamente de reeducare ,fale o surpriza si la alda ,boc ,berceanu ,basescu ca doar ei teau promovat si laudat ,s-au ei nu stiau nu vedeau ce tepe dai ,far sti varba aia ticaloasa la romanii ,nu vad nu stiu nu te cunosc ,dai pe goarna lenus ,nu de alta dar cu cit sunteti mai multi din gasca trece timpu mai usor va doresc vechime multa ca la pensie s-a beneficiati de cit mai multe puncte ,s-a vedeti cum se traieste cu calculele voastre ticaloase [500roni ]
Raspunde

B.Utoru

Acum 5 ani

Observaţi în poze anumite semne mafiote pe care le face Udrea: la bărbie, la ureche, la păr... Or fi din galeria celui cu degetul la nas?
Raspunde

B.Utoru

Acum 5 ani

Observaţi în poze anumite semne mafiote pe care le face Udrea: la bărbie, la ureche, la păr... Or fi din galeria celui cu degetul la nas?
Raspunde

etc

Acum 5 ani

bai capu rautatilor pentru nerelizarea,proiectelor sibiului nu a fost ,leana udrea ,.a fost sefi ei ,basescu ,boc ,berceanu
Raspunde

pa

Acum 5 ani

Pa, Udrea
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus