Miercuri,
07.12.2022
Parțial Noros
Acum
4°C

“Spartanul" Izidor Bunea, “Dacul Gerula" Ioan Vranceanu si Andrei Vasinca iau cu asalt Brasovul, la gala RXF 16

Luptătorii de la Kudokai Sibiu, “Spartanul” Izidor Bunea, “Dacul Gerula” Ioan Vrânceanu şi Andrei Vasinca, vor fi prezenţi în cuşcă la gala “RXF 16 Braşov”. Izidor Bunea va da piept cu Alexandru Caradima (categoria -85 kg), sportiv aflat la debutul său la profesionişti în MMA. În ciuda acestui fapt, “Spartanul” nu-şi subestimează adversarul şi tratează meciul cu seriozitate.

“Eu niciodată nu-mi subestimez adversarul. Ȋn orice meci, nu contează cu cine mă bat. Nu mă iau după lucrurile de genul că eu sunt favorit sau că el e mai slab. Eu intru ȋn cușcă, ȋmi fac treaba, câștig meciul, apoi trag concluziile. Nu mă gândesc că va fi un meci usor şi din cauza aceasta să nu mă mai antrenez la intensitate normală. Eu mă pregătesc la fel, ca și când ar fi cel mai important meci. Dau totul ȋn pregătire pentru a-mi fi ușor în meci. Nu pot să zic mare lucru despre el, din ce am văzut, este striker ca și mine. Se mișcă bine. E debutul lui la profesionişti. Cam asta ştiu despre el. N-am făcut o pregătire mai specială, mi-am continuat pregătirea. O pregătire normală, cum ar veni.”, a declarat Izidor Bunea, pentru Turnul Sfatului.

La categoria -65, Ioan Vrânceanu îl va întâlni pe “Piticul” Virgil Munteanu (categoria -65), sportiv ce măsoară doar 152 cm în înălţime. De asemenea, Andrei Vasinca îşi va măsura forţele cu favoritul publicului, braşoveanul Daniel Stinghe (categoria -77), un luptător care are ca procedeu preferat “ştrangulările”.  

Meciurile luptătorilor Bunea Izidor şi Ioan Vrânceanu sunt cu atât mai importante cu cât organizatorii le-au anunţat ca făcând parte din evenimentele principale ale galei “RXF 16 Braşov”.

“Evenimentul va avea ca şi capete de afiş luptele memorabile dintre Ioan Vrânceanu şi Virgil Munteanu, Bogdan Barbu şi Ciprian Mariş, Bunea Izidor şi Alexandru Caradima, însă principalul punct de atracţie al galei va fi reprezentat de debutul în cuşca RXF al binecunoscutului luptător din Kombat-ul românesc, Sebastian Ciobanu, care se va confrunta cu Ibrahim Telli, un experimentat sportiv din Turcia”, aflam de pe pagina oficiala a promotiei, www.rxf.ro. 

Gala va avea loc luni, 16 februarie, începând cu ora 19:00, şi va fi transmisă în direct de televiziunea Sport.ro.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus