Miercuri,
22.09.2021
Parțial Noros
Acum
12°C

Presedintele Romaniei participa sambata seara, la Sibiu, la ziua de nastere a omului de afaceri Liviu Amariei

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa participă, sâmbătă după-amiază, la Sibiu, la o petrecere prilejuită de ziua de naştere a unui prieten, om de afaceri, alături de alte cupluri din cercul de apropiaţi ai familiei prezidenţiale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unor surse locale, preşedintele Klaus Iohannis participă, sâmbătă, la Sibiu, la o petrecere organizată de omul de afaceri Liviu Amariei, cu ocazia împlinirii a 57 de ani.

Şeful statului a ajuns la petrecere în jurul orei 15.00, împreună cu soţia sa, Carmen Iohannis, preşedintele ţinând în mână un cadou şi un buchet de flori.

Klaus Iohannis i-a salutat pe jurnaliştii care îl aşteptau, dar nu a divulgat natura cadoului.

La petrecere mai participă alte câteva cupluri de prieteni apropiaţi ai preşedintelui: Simona Pop, şefa Serviciului Public de Sibiu: Preşedintele Administrare a Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar de Stat din cadrul Primăriei Sibiu, Paul Porr, preşedintele Forumului Democrat al Germanilor din România, şi medicul Radu Urdea.

Petrecerea are loc în casa omului de afaceri, situată la doar câteva minute distanţă de locuinţa familiei Iohannis din Sibiu.

Sursa foto

 

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

13 comentarii

Pinocchio Ponta

Acum 6 ani

Na si ce....asta-i stire de importanta pt Sibiu si pt tara?mir scheiss egal ce face mutalaul cu palton in timpul lui liber!
Raspunde

gelula

Acum 6 ani

bai un exemolu ca nu este cu nasu pe sus ,nu uita asa de repede prieteni ,acuma orce miscare este urmarita ,numai este primaru sibiului ,este sefu statului si vreo 10 ani trebuie s-a va obisnuiti cu asta ,bine ca nu s-a dus la abu dabi sa-si caute prieteni ,ca acolo mai scump un picut
Raspunde

nicu

Acum 6 ani

gelula tu poti sa i te joci cu ----
Raspunde

dw

Acum 6 ani

a aparut ROGOJINA,nr.1
Raspunde

rogojina 2

Acum 6 ani

Pentru adulatorii presului informam ca noua excrescenta aparuta pe fata Prea Alesului nu este un nou neg, ci doar un cos banal. Aceasta este o informatie de interes national!
Raspunde

Alex

Acum 6 ani

Ba, voi astia care comentati aiurea, aveti mai mult de 8 clase? Sau sunteti de pe la gura raului/jina?
Raspunde

Obiectivul

Acum 6 ani

Daca esti normal e mare bai .....nici carcotasi nu stiti sa fiti ... Invatati-va ca zece ani asa va fii...
Raspunde

@@@

Acum 6 ani

Frate, de când a ajuns președinte numai la chermeze și înmormântări merge. Pe când la o nuntă cu dar, cu dna Carmen nașă mare?
Raspunde

@gelutu

Acum 6 ani

Geluțule, în 10 ani cât va sta dl. Klaus președinte poate te pui la punct cu ortografia limbii române, apoi înveți și germana! Succes!
Raspunde

@addenda

Acum 6 ani

Amariei este moldovean după nume. Cum o fi ajuns mare om de afaceri în Sibiu?!
Raspunde

Eu

Acum 6 ani

Who the f... is Amariei?
Raspunde

the...Amariei

Acum 6 ani

este un inginer absolvent de Poli Iasi - casatorit cu o profesoara sibianca ; din 1990 si -a facut o firma si a inceput cu bani imprumutati o afacere de transport mayeriale si...pas cu pas in 20 de ani a construit impreuna cu asociatul sau (fara comenzi de stat) SIBTUB.
Raspunde

joseph

Acum 6 ani

A fi președinte e o slujbă ca oricare alta, ce face omul după orele de serviciu e problema lui, Iohannis e primul președinte care se comportă normal în aceste situații, dar e greu să vă iasă niște clișee din cap. Sibtub e o firmă veche, încă de pe vremea când Ciolan căra faianță cu camionasul, de la unchiu-sau din Cluj, dacă n-ați auzit de Amariei e un semn bun, înseamnă că și-a văzut de treabă, dar va trebui mult timp să treacă pentru ca expresia \"om de afaceri\" să-și recâștige prestanța cuvenită, asta mulțumită milionarilor de carton care au întinat valorile capitalismului...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus