Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

100 de lei abonamentul la meciurile din Cupa Davis de la Sibiu

Un abonament la partida România - Israel, contând pentru primul tur al Grupei I a Zonei Euro-africane a Cupei Davis, ce se va disputa în perioada 6-8 martie, la Sibiu, va costa 100 de lei, în timp ce un tichet de o zi va fi 40 de lei, se arată într-un comunicat al Federaţiei Române de Tenis.

Biletele şi abonamentele vor fi puse în vânzare începând de marţi, acestea urmând să fie disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române, Magazinele Inmedio semnalizate, Bilete.ro şi în magazinele Germanos.

Copiii preşcolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit, ocupând acelaşi loc cu persoana majoră care îi însoţeşte, deţinătoare a unui bilet/abonament.

Partida se va desfăşura după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu se vor disputa vineri, 6 martie, (începând cu ora 13.00), meciul de dublu va avea loc sâmbătă, 7 martie, (de la ora 15.00), iar duminică, 8 martie, celelalte două meciuri de simplu (începând cu ora 13.00).

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus