Joi,
22.02.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Peste 330 de locuri de munca disponibile in judet

Sibienii aflaţi în căutarea unui loc de muncă, pot trece pe la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu pentru a consulta oferta posturilor vacante din judeţ, care cuprinde 335 de locuri de muncă. Cele mai multe sunt în Sibiu (242), Mediaş (79) şi Agnita (14).

„Din totalul locurilor de muncă, 51 se adresează persoanelor cu studii superioare - administrator baze de date, agent servicii client, analist calitate, analist financiar, consilier administraţie publică, director vânzări, inginer automatist, inginer maşini hidraulice şi pneumatice, inginer instalaţii pentru construcţii, inginer electronist, inginer mecanic, inginer de sistem software, inginer maşini unelte, prezentator radio, proiectant inginer mecanic, redactor, redactor prezentator televiziune, şef secţie, specialist îmbunătăţire procese, specialist în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă. Restul de 284 de posturi sunt pentru persoane fără studii superioare”, spune Dana Radu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

4 comentarii

Pop

Acum 9 ani

Cum va explicati ca sunt aceleasi posturi de peste 5 luni?!?!
Raspunde

somer batrin

Acum 9 ani

bai la munca nu se prea inghesue nimeni ,as-ai cind ai de unde alege ,si la alea bugetate de la stat degeaba ,sunt cu circuit inchis ,numai rudele si prieteni ,dar noi cind votam, de aia votam sa-si faca jupinu relati si s-a angajeze dupa bunul lui plac ,dar in curind se gata si cu asta ,nu se mai poate ca pe bani nostri sa-i vedem cum ne discrimineaza ,te miri cind te duci la cite un serviciu dai nu mai de neamuri si rezolvare nema ,circula mobilu , vreau s-a se scoata la concurs postu ramas vacant de vicepresedinte de consiliu judetean ,nu de alta dar mai am un pic pina la pensie ,si oasele s-a mai fac o munca fizica ,nu sunt pretentios o indemnizatie de vreo 1500 de euro sunt multumit ,astept s-a se scoata postu la concurs
Raspunde

sb

Acum 9 ani

Nu ma mir ca esti somer batran daca, pana la anii batranetii, nu ai invatat nici macar sa scrii corect.Ai vrea sa lucrezi in administratie cand nu ai habar de gramatica nici macar un pic?
Raspunde

@ somer batran

Acum 9 ani

Cine dracu\' sa angajeze un analfabet ca tine si idiot pe deasupra?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus