Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Ministrul de Externe al Germaniei vine in Sibiu

Ministrul german al Afacerilor Externe, Frank-Walter Steinmeier, va efectua o vizită în Sibiu, data la care va ajunge, însă, rămâne necunoscută. ”Așa cum am mai spus, domnul Steinmeier a promis că dacă va ajunge în România, va veni și în Sibiu și cel mai probabil așa va fi. Alte detalii legate de dată, eu nu pot comunica, ține de protocol și de cei care organizează vizita. Dacă e liniște în lume, va ajunge curând”, a declarat deputatul FDGR Ovidiu Ganț.
Pe site-ul Primăriei Sibiu a apărut un proiect de hotărâre privind ”acordarea titlului de ”Cetăţean de onoare al Municipiului Sibiu” domnului Frank-Walter Steinmeier, Ministrul Federal al Afacerilor Externe al Germaniei”. Proiectul urmează să fie votat în ședința de săptămâna viitoare și este de așteptat ca această distincție de cetățean de onoare să fie înmânată oficialului german în timpul vizitei sale în Sibiu. 
Data la care va ajunge în România a fost fixată de către oficialități, însă nu a fost dată publicității pentru că poate fi amânată din cauza evenimentelor din Ucraina.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

sibian get & beget

Acum 9 ani

@mosu: daca este gratuite eu vreau 10 bucati ca am familie mare.
Raspunde

sibian adevarat

Acum 9 ani

bai frunza in buza ,este un mare eveniment s-a te bage in seama o personalitate precum ,ministru de externe a celui mai puternic stat din europa ,de astia depindem ,caai vostri nu se pricep numai la tepe ,s-au nu ai vazut cum s-au facut aia de la cluj pres cind a venit ,doamna ,merkel ,aproape ca au facut tunel pina la cluj numai s-a nu faca o escala si la sibiu ,mai lasa frustrarile ,asta este valoarea sibiului ,dar va doare ca pe la catunele voastre nu vine afara de ,manelisti si alte scursuri sociale
Raspunde

Magda

Acum 9 ani

Sibian adevarat pune mina pe gramatica ! Faceti-i d-lui Steinmeier o primire respectabila asa cum merita , ca mult se straduieste sa fie pace in lume! Numai bine !
Raspunde

@3

Acum 9 ani

Iti răcești degeaba gura.... Nătângu\' ăsta, protejat de alt ... guru (era să spun altceva) este incurabil. Este idiot, cretin, nătâng, analfabet, paranoic, incult, tembel.... A fost făcut în toate felurile si continuă să elucubreze într-o cuneiformă neinteligibilă. Hai guru, aștept să ne spui că greșim, și că agramatu\' e drăguț. E patologic deja. Aruncă virgulele și râde ca un cretin bolnav. Îmi provoacă o mare greață.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus