Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Strada Caramidariei – inchisa traficului pana la finalizarea noului viaduct Mihail Kogalniceanu

Primăria Sibiu anunță că a avizat favorabil cererea de închidere a traficului auto pe strada Cărămidăriei, solicitare formulată de constructorii care lucrează la ridicarea viaductului care va face legătura între Calea Șurii Mici și viaductul Mihail Kogălniceanu. ”Primăria Sibiu a dat aviz favorabil acestei măsuri pentru a permite constructorului să continue lucrările de construire a viaductului Mihail Kogălniceanu – Calea Şurii Mici. Strada Cărămidăriei va rămâne închisă până la sfârşitul acestui an”, informează reprezentanții administrației locale. Ruta ocolitoare indicată de constructor şi aprobată prin aviz este strada Frigoriferului, se mai arată în comunicatul Primăriei Sibiu.
Cea mai mare lucrare publică locală din ultimii 25 de ani, viaductul trebuie finalizat în cursul acestui an, fiind finanțat din fonduri europene care trebuie cheltuite până pe 31 decembrie. ”În prezent se lucrează la suprastructura acestuia şi anume la cofrajul metalic peste liniile de cale ferată. Următoarea etapă este cofrarea, armarea şi betonarea plăcilor care vor alcătui suprafaţa carosabilă a viaductului. În paralel se lucrează şi la zidurile de sprijin atât pe partea dinspre strada Mihail Kogălniceanu, cât şi pe partea dinspre Calea Şurii Mici”, informează reprezentanții administrației locale.

Foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

locatar

Acum 9 ani

de fapt traficul va fi deviat pe tractorului-mozaicului-varului-surii mici. ar fi bine sa se gandeasca onor primarie sa repare aceste stradute, ca sunt sub orice critica de iti rupi masina. vara pe praf va fi dezastru
Raspunde

locatar

Acum 9 ani

CORECT!!!!!!!!!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus