Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
6°C

O soferita a lovit ieri, din neatentie, un pilon de acces in Piata Mare. Acum are dosar penal, impreuna cu prietena ei

O tânără șoferiță, de 26 de ani, din Avrig, a lovit unul dintre stâlpii de acces din Piața Mare. Întâmplarea a avut loc ieri dimineață, în timp ce mergea cu spatele, încercând să iasă din parcare. Necazul o dată întâmplat, a fost nevoie de apariția unei echipe de la Poliția Rutieră pentru a constata ”accidentul”. Ce a urmat este mult mai grav.

”La fața locului, în urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au constatat că autoturismul era condus de o conducătoare auto al cărei drept de a conduce autovehicule era suspendat. Totodată, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul i-a fost încredințat spre conducere de o altă persoană de sex feminin, deși aceasta din urmă cunoștea situația în care se afla conducătoarea auto”, spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu, Luciana Balteș.

În urma celor constatate de polițiști, aembele persoane sunt cercetate penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană căreia exercitarea acestui drept îi este suspendată (art. 335 alin. 2 din Codul Penal) și încredințarea cu știință a unui vehicul spre a fi condus pe drumurile publice de către o persoană al cărei drept de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat (art. 335 alin. 3 din Codul Penal).

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

9 comentarii

Proastelor...

Acum 9 ani

...p#!a are alt gust intr-un BMW?
Raspunde

un sibian

Acum 9 ani

totul e sa aplice legea correct si COMPLET!!!
Raspunde

Steliana

Acum 9 ani

Cursuri de gimnastica artistica organizate de Steliana Nistor. Grupe de initiere si gimnastica de placere. Trimite un e-mail la adresa [email protected] pentru mai multe detalii de inscriere. Nu ezita. Mult succes
Raspunde

Ipu

Acum 9 ani

ATENTIE! ::: Ip-ul tau a fost banat si nu ai dreptul de a comenta pe acest site. Daca tu consideri ca este o eroare, trimite un email catre noi, folosing informatiile disponibile pe pagina de contact.
Raspunde

Eu

Acum 9 ani

In ce belele poti intra daca nu stii sa conduci.
Raspunde

geo

Acum 9 ani

ceasul rau
Raspunde

student valcean cu buletin de sibiu

Acum 9 ani

daca nu stie sa scoata banul
Raspunde

mosu

Acum 9 ani

prostia si domnia se plateste in cazul asta rau de tot ...Fetele mai bine faceau autostopul si erau mai castigate ....acuma sant fu/**/*e de legile circulatiei rutiere .....
Raspunde

gf

Acum 9 ani

Da....prostie si tupeu
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus