Vineri,
04.12.2020
Cer Senin
Acum
10°C

Martisoare ”liberal-hand”. Actiune TNL

01 Martie 2015 20:02

Organizația de tineret a PNL Sibiu au oferit de 1 martie doamnelor și domnișoarelor un mărțișor, confecționat manual chiar în sediul partidului. Acținea de confecționare a mărțișoarelor a început în urmă cu trei săptămâni și au fost implicați membrii ai organizației municipale de tineret ai TNL Sibiu. ”La acțiunea de împărțire de marțișoare au participat 25 de tineri ai TNL Municipiul Sibiu, precum și președintele executiv al TNL România, Vlad Vasiu, președinții organizației municipale de tineret, Dacian Iosif și Mircea Frățilă și președintele organizației județene de tineret, Sterp Gheorghe”, se arată într-un comunicat de presă. Acțiunea s-a desfașurat duminică, pe bulevardul Nicolae Bălcescu, cu începere de la ora 13:00.

Comentarii

4 comentarii

Ovidiu

Acum 5 ani

Au iesit la impartit gogosiiiii!! Mai bine mergeau la niste copii si le ofereau un 1 martie frumos, nu pe strada, sa arunce martisoare in scarba. Eram pe centru si i-au aruncat un martisor foarte arogant prietenei mele. Nu merita nici macar atentie!!
Raspunde

all

Acum 5 ani

Foarte frumos ca aveti continuitate an de an:) asta inseamna sa pui suflet in tot ce faci! Bravo TNL Sibiu, o primavara frumoasa:)
Raspunde

@1

Acum 5 ani

uite ma! i-am dat si la aia un martisor asa, de mila, si mai si comenteaza ala! tu nu vezi ba cu cine umbli? aia nu se uita in oglinda cand iese din casa?
Raspunde

Claudiu

Acum 5 ani

Ovidiu, daca nu ii cunosti pe cei din TNL Sibiu, nu mai vorbi! Am avut actiuni in care am donat sange ot a ajuta copiii saraci!! si nu cred ca a aruncat nimeni martisoare in scarba!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus