Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
12°C

ACTUALIZARE. Femeia care s-a aruncat de la etajul IV a murit

ACTUALIZARE ora 15:15 - Femeia de 62 de ani care s-a aruncat de la etaj a ajuns în viață la spital, însă nu a mai putut fi salvată de medici. Traumatismele pe care le-a suferit i-au fost fatale. "Pacienta a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe cu politraumatism prin cădere de la înălțime, fractură de coloană vertebrală, multiple fracturi costale, fractură de șold și membre și în șoc hemoragic. În pofida eforturilor medicilor, pacienta a intrat în stop cardio-respirator și a decedat", a explicat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean, Decebal Todăriță.

Știrea inițială:

Astăzi, în jurul orei 13:30, o femeie în vârstă de 62 de ani s-a aruncat de la etajul IV al apartamentului în care locuia. Incidentul s-a petrecut pe strada Vasile Aaron, iar femeia a fost transportată în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţă Sibiu.

“Din primele cercetări reiese că a fost o tentativă de sinucidere”, spun reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu.

“Femeia este acum în investigaţii, iar deocamdată medicii încearcă să o stabilizeze”, spun şi reprezentanţii Spitalului Judeţean.

Potrivit vecinilor, femeia suferea de afecţiuni psihice.

Foto arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

5 comentarii

dw

Acum 9 ani

Saraca.A scapat de toate.Bunul Dumnezeu s-o odihneasca in pace.Fie-i tarana usoara!
Raspunde

@@@

Acum 9 ani

poza e de la gara (piata 1 dec. 1918), nu din vasile gunoi/noroi.
Raspunde

@2

Acum 9 ani

Corect,poza e din spatele bancii BRD!
Raspunde

gogu din rampa

Acum 9 ani

Mai Dorina, la voi bolnavul se transporta in sacul mortului.Halal de ziarista!!!!!!!!
Raspunde

cineva

Acum 9 ani

Din nefericire doamna suferea de o tumora cerebrala si avea dureri foarte mari. Nu era vb de afectiuni psihice. Si din pacate la noi nu se face consiliere psihologica ptr cei aflati in situatii ca acestea. Si mama mea a avut dureri groaznice in ultima luna inainte sa moara deci stiu cam cum a gandit doamna respectiva. Condoleante familiei.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus