Sâmbătă,
03.12.2022
Cer Senin
Acum
7°C

Primaria a pus punct distribuirii alimentelor gratuite. Cele ramase au fost trimise la Valcea

Reprezentanții administrației locale anunță finalizarea procedurilor de distribuire a alimentelor plătite din fondurile Uniunea Europene și destinate categoriilor sociale defavorizate din oraș, proceduri demarate anul trecut, la jumătatea lunii decembrie.
”Beneficiarii acestui program au fost pensionari, şomeri, persoane cu handicap grav şi accentuat, sibienii care primesc venit minim garantat şi alocaţii pentru susţinerea familiei. Pe listele iniţiale au figurat 9.145 de titulari, din care au ridicat pachetele 8.469 de persoane. Pe listele suplimentare au figurat 408 persoane, dintre aceştia ridicând alimentele doar 335”, se arată într-un comunicat emis de Primăria Sibiu.
Cum nu toate persoanele trecute pe liste s-au prezentat pentru a-și ridica alimentele, cantitățile rămase au fost trimise în alte zone ale țării. ”La încheiere acestei acţiuni au rămas în depozit 8.050 de pachete cu alimente care, în conformitate cu indicaţiile primite de la ministerul de resort, au fost redistribuite către şase comune din judeţul Vâlcea care mai au încă nevoie de cantităţi de alimente”, mai arată reprezentanții Primăriei.
 

  • Cinci angajaţi ai Serviciului Public de Asistenţă Socială şi şase muncitori angajaţi au distribuit 17.608 pachete cu alimente din depozitul de la Bricomat, locaţie închiriată de Primăria Sibiu. Fiecare pachet a conţinut 4 litri ulei, 4 kg zahăr, 6 kg făină, 6 kg mălai, 800 g paste făinoase, 8 conserve de carne de porc, 6 cutii de conserve de carne de vită şi 10 cutii de pateu de ficat, cântărind 13,5 kg. Fiecare beneficiar a primit două astfel de pachete”, comunicat Primăria Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

unu ,

Acum 7 ani

frumos gest umanitar ,astept iasovu ,dar de acolo nici o speranta aia saraci rau de tot este polu saraciei din ardeal moldoveni de acolo sunt mincai mari
Raspunde

@1

Acum 7 ani

Bai tu nu ai somn ? Daca vrei sa stii Brasovul a incheiat actiunea acum o luna si ce a ramas a trimis la prapaditii din Sibiu!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus