Joi,
28.10.2021
Cer Senin
Acum
-4°C

Gasca Zurli a evadat. In 12 martie ajunge in Sibiu

Cel mai mare teatru pentru copii  pleacă din nou în  țară, cu spectacolul ”Întâmplări din lumea poveștilor”, în care copiii învață cât de important e să faci treabă în echipă. ”Este un spectacol despre prietenie dar și unul în care părinții învață trucuri noi pe care le pot folosi ca să obțină mai ușor participarea copiilor lor la diverse activități. O oră cu Gașca Zurli e magică, e cea mai veselă variantă pe care copiii și părinții o pot petrece împreună”, spun organizatorii.
 
În Transilvania, trupa ajunge în 9 martie, iar în Sibiu, spectacolul este programat pentru 12 martie. ”Încercăm să acoperim țara cât mai bine și să dăm posibilitatea părinților să se deplaseze cu copiii din orașele mai mici în care noi din păcate, din motive de costuri, nu putem ajunge", a declarat Mirela Retegan, fondatoarea Zurli.
 
În Sibiu, spectacolul se va desfășura la Casa de Cultură a Sindicatelor de la ora 18, iar biletele pot fi achiziționate de la magazinele Vodafone, Orange, Germanos și Domo. Costul unui bilet este de 22 lei.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus