Joi,
25.04.2024
Parțial Noros
Acum
6°C

Cum s-a intalnit Constantin Chiriac cu Barbra Streisand

Directorul general al Teatrului Național "Radu Stanca" a povestit aseară , invitat fiind la emisiunea "Raluca și Răzvan" , cum a dat nas în nas cu celebra Barbra Streisand în sala de așteptare a medicului român Cristian Răchitan , stabilit la New York. ”Ajung , la New York , grație unuia dintre cei mai mari oameni din artele spectacolului să cunosc un român (...) Avea o sală de așteptare mai mare decat studioul acesta, într-o vilă  superbă și așteptând cine credeți că iese din sala de tratament? Barbra Streisand! Va dăți seama ce ochi am făcut", a spus Constantin Chiriac. Barbra Streisand  se cunoștea cu însoțitorul  directorului teatrului din Sibiu, motiv pentru care au schimbat câteva amabilități.
Constantin Chiriac l-a invitat pe doctorul Cristian Răchitan la Sibiu și este foarte probabil ca acesta să onoreze invitația chiar în perioada Festivalului Internațional de Teatru. "Am făcut un «deal». Mi-a spus că mă consultă dacă am să-i recit niște poezii în română", a spus Chiriac, adăugând că "recitalul " său de poezie, ca și consultul, vor avea loc la Sibiu.
Medicul Cristian Răchitan trăiește  de mai bine de 30 de ani în Statele Unite . A ajuns acolo după ce  președintele Ronald Reagan  i-a cerut personal lui Nicolae Ceaușescu să-l lase să plece din țară. Între pacienții săi se numără personalități din viața artistică precum Mel Gibson sau politică precum Dick Cheney. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

22 comentarii

iozefini

Acum 9 ani

Sa ne spună mai bine cum a fost când s-a întâlnit cu președintele Reagan
Raspunde

baronul munchausen

Acum 9 ani

Reagan a murit în 1989 , mai bine cu JFK
Raspunde

wwww

Acum 9 ani

Sa ne spuna mai bine papagalul asta sifonar cum va fi cand va da nas in nas cu procurorii DNA!!!
Raspunde

Lilu

Acum 9 ani

Acest individ are ceva ce te face sa-i dai pumni; nu stiu de ce, dar pare un om fals, laudaros, ingamfat si foarte smecher. Dar cel mai ciudat este faptul ca e PRIETEN INTIM CU JOHANNIS...
Raspunde

IO

Acum 9 ani

Acum un an am fost cu ffica-mea in SUA, excursie platita de mine, cadoul meu de Craciun pentru ea. Am vizitat Las Vegas, Red Rock Canyon, hoover Damm, Grand Canyon, Los Angeles, Hollywood(Warner Brither, Universal Sudios), San Diego, Oceanside, Santa Barbara, Santa Monica, Malibu, Beverly Hills, Bell Air, sa enumar doar citeva dintre statiunile noastre. Am dat nas in nas cu pe George Clooney, intr-un Starbucks din Malibu. Iar la Universal Studios am vazut-o in treacat pe Sandra Bullock. Oameni normali, fara gargauni in cap. Doar acest directoras trebuie sa se dea in petec.
Raspunde

Tarnu

Acum 9 ani

Omul ăsta, Chiriac, dacă nu știam că-i moldovean, juram că-i oltean. Rar mi-a fost dat să văd un om care se laudă mai mult. Are o părere așa de bună despre el încât devine penibil.
Raspunde

Lucian

Acum 9 ani

Vorbește 80% despre el și 20% despre Teatru...
Raspunde

@@@

Acum 9 ani

Dar ce specialitate are acest celebru medic român și ce tratament i-a aplicat amicului Chiriac? A uitat să ne spună.
Raspunde

jAN VALJAN

Acum 9 ani

Il cunosc pe asta ...esteun mincinos de talia lui basescu si un om needucat lipsit de respect ptr cei de linga el si o scarba nesimtita ...scuipa harci murdare peste tot pe unde umbla..pe coridoare pe scarile institutiei in locurile de pregatire a studentilor ....un gunoi ordinar .....
Raspunde

@@@

Acum 9 ani

Ca mister Chiriac e total discutabil ca individ sau manager e una....sa dai peste madam Streisand (o pers. extrem de rezervata) e alta. Streisand are aere la greu in cap, e refuzat sa apara timp de ani de zile in seriale de succes din SUA(in care au aparut periodic mari nume ca Trump, E.Tailor,Oprah etc etc), de exemplu The Nanny (Dadaca) cu Fran Drescher. Si mai sunt exemple....
Raspunde

@@@

Acum 9 ani

Streisand e un fel de \'\'obnoxious jew\'\'(evreu nesuferit,insuportabil,respingator) pt multi in state...
Raspunde

teru

Acum 9 ani

ba frustrarea bari vina ,bai omul asta a facut s-a se vorbeasca in toata lumea de festivalu din sibiu ,a devenit un brand internatonal s-au nu vedeti ca pe durata evenimentului se umple sibiu de toate limbile care se vorbeste in lume +notorietate si bani la buget si multe locuri de munca ,ma refer la consumul si cazara la hotelurile si pensiunile din sibiu si judet ,ba frustratilor ce nu va convone ca se face la sibiu,este copy paste la alti ,mai abtinetiva dtractirilor si mutativa la voi in vagaunele frustrante ,sunteti niste sabotori trimisi si platiti s-a denigrati tot ce se face la sibiu ,si daca este prieten cu ,johannis careeste problema ,incepe sezonu si tot o data cosmarurile pentru voi libidinosilor si ofticatilor va doare cva sibiul functioneaza pe piciorele lui ,nu impinsi de la spate si scosi in fata ,ba mindritiva ca locuiti in acest oras ,care nu va place liberi ,la voi ca s-au imultit casele goale cu ce vindeti la sibiu va luati cite un cartier intreg in localitatile voastre de bastina
Raspunde

@12

Acum 9 ani

Bai analfabetule! Daca o luna s-ar umple la Sibiu si-n imprejurimi toate locurile de cazare, castigul ce ar revenii Sibiului ar fi de cca. 200.000-220.000 Euro. De la bugetul local s-au dat in medie, anual 6-7 milioane de Euro... Acest Festival de Teatru e in topul celor mai mari CA NUMAR DE SPECTACOLE NU CA VALOARE. Ce valoare pot avea scenele unor papusari pe strada? Majoritatea asa au fost...Orice piesa a lui Caragiale e mai de valoare si mai actuala decat prostiile ieftine aduse de Chiriac pe bani multi
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Băi, frate, cât tupeu nesimțit îți trebuie să-l faci pe unul analfabet când tu însuți ești un agramat troglodit, mincinos și propagandist de doi bani. 1. Ar reveni folosește forma de infinitiv cu un singur i. 2. Consiliul Local a participat la bugetul festivalului de teatru în 2014 cu 2,8 mil. euro, nu cu 6-7 cum minți tu. 3. 200.000 de euro aduc la buget doar cele 12.300 de locuri de parcare, fără să punem la socoteală ridicările de mașini. 3. \"Scenele\" (sic) unor păpușari de stradă pot avea mare valoare cu condiția ca spectatorul să depășească nivelul teatrului lui Caragiale.
Raspunde

teutonicus

Acum 9 ani

ar fi bine sa va uitati la declaratia de avere si va cruciti
Raspunde

*****

Acum 9 ani

Azi m-a chemat Astrid să-i dau raportul săptămânal. A zis că sunt slab pregătit, postările mele au devenit seci și standardizate, așa că m-am lins pe bot de stagiul din Ucraina cu fete vesele și în tâțele goale, poate o să prind Chișinăul mai pe la toamnă. Băi, frate, tot mai nasol în unitate de când a plecat Klaus la capitală.
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

16, Oops, te-ai dat de gol, amărâtule, ai uitat să schimbi Ip-ul.
Raspunde

******

Acum 9 ani

Așa cum sunt agenți acoperiți în presă, eu sunt jurnalist sub acoperire printre cititori. Doar se vede, colegii de la Turnul Sasului au grijă să-mi ștergă numel real de fiecare dată, eu fiind spălătorul vostru de creiere și formator de opinie secret.
Raspunde

@joseph

Acum 9 ani

Da, da...tu ești idiotul de servici! Nu mai fi atât de plin de sine și nu te mai crede miezul din dodoașcă sau centrul universului tău mărunt și meschin! ești o nulitate și o știi și tu în viața reală. Doar aici încerci să exhibiționezi, că altfel n-ai nici o șansă.
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

19, Băi, fraiere, eu chiar sunt centrul universului meu tot așa cum tu ești centrul universului tău. E demonstrat filozofic. Cogito, ergo sum.
Raspunde

marginean

Acum 9 ani

un medic adevarat american nu da numele celebritatilor pe care le trateaza, poate fi tras la raspundere si chiar sa-si piarda dreptul de a profesa.In America daca esti celebru, a fi bolnav chiar daca e o bagatela, e ca si cand ai fi mort, sar asigurarile si-ti maresc taxele, daca esti din bransa filmului se reziliaza contracte din frica ca nu le poti duce la bun sfarsit, etc. Deci clar ca doctorul a fost si a ramas roman.
Raspunde

@20

Acum 9 ani

Câtă elocință, cât poliglotism, ce bogăție de argumente ... sunt siderat. Prefer: Dubito ergo cogito; cogito ergo sum. Dar nu e cazul tău, pentru că tu nu te îndoiești de nimic. Tu le știi pe toate !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus