Vineri,
30.09.2022
Partial Noros
Acum
9°C

PNL solicita Avocatului Poporului sa sesizeze Curtea Constitutionala cu privire la ”mega-ordonanta”

Vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, a depus o petiţie în atenţia Avocatului Poporului prin care solicită sesizarea de urgenţă a Curţii Constituţionale cu privire la neconstituţionalitatea OUG 2/2015. În această ordonanță au fost introduse 26 de ordonanțe de urgență fapt contestat până acum de mai multe ONG-uri naționale. ”Ordonanţa de Urgență nr. 2/2015 este, de fapt, un colaj de alte 26 de ordonanțe de urgență care intervin în domenii diferite și a fost adoptată pe ascuns, fără dezbatere publică. Această inovație normativă este demonstraţia faptului că Victor Ponta tratează guvernarea după bunul său plac, încălcând cu bună știință Constituția și procedurile în vigoare. Este o nouă probă de iresponsabilitate în actul de guvernare”, spune Raluca Turcan.
Potrivit vicepreședintelui PNL, Guvernul Ponta încalcă principiul separaţiei şi echilibrului puterilor în stat, aratând dispreţ faţă de respectarea Constituţiei României şi, implicit, a jurisprudenţei Curţii Constituţionale.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

5 comentarii

Master

Acum 7 ani

Tu n-ai incalcat Constitutia tarii moldoveanca hoata si jegoasa atunci can ai votat pt taierea salariilor cu 25%???nu ti-ar fi rusine sa mai dai din gura la cate nenorociri ai facut pe perioada guvernarii chiorului betiv si a piticului boc!!!
Raspunde

Jojo

Acum 7 ani

Esti o falsa Turcano...uiti ce-ai facut prin campania electorala...
Raspunde

dan

Acum 7 ani

O TICALOASA...a nenorocit o tara intreaga cind a votat pentru taierea pensiilor si salariilr si a marit TVA la 24%...sa-i fie RUSINE....de ce nu a facut lucruri bune cand a fost la guvernare.?..acum vrea numai sa incurce acest guvern.si nu-llasa sa lucreze
Raspunde

alzara

Acum 7 ani

Ce a castigat Sibiul din umbra facuta de àceasta doamna in oras ? Ne -am lasat (si ne lasam) capusati de ea. Rusine noua. E o nulitate.
Raspunde

unu

Acum 7 ani

ce avocatu boborului este si asta [ciorbea ] un fripturist care s-a vazut cu ciolanu ,si gata nu mai urla pe televiziuni de speria copiii ,gata asa fac astia si nu putini zbiara cind sunt nimeni si dupa ce se vad cu desagele in caruta ,nu mai aude nimeni de ei ,halal bai ciorbio ,acum ne dam seama cu ce prim ministru .am avut de a-face ,tu ai scos militauri la pensie la 40 -50 deani si le-ai dat sacii de banii ordonante ,si acum platim noi boboru iresponsabilitatea ta ,jalnic personaj
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus