Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

15 strazi din Cisnadie raman fara apa timp de zece ore

În prima parte a zilei de joi, 26 martie,furnizarea apei potabile pentru locuitorii a 15 străzi din orașul Cisnădie va fi întreruptă, anunță reprezentanții SC Apă Canal SA, administratorii rețelelor. Întreruperea furnizării apei are rolul de a permite cuplarea unor noi rețele de distribuție, introdusă sub străzile Teilor, Stadionului și Aleea Căpșunilor. Potrivit celor de la Apă Canal, apa nu va mai curge de la ora opt dimineața, iar furnizarea va fi reluată în jurul orei 18:00. Străzile afectate de această întrerupere sunt Stadionului, Textiliștilor, Postăvarilor, Filatorilor, Lalelelor, Carpenului, Plopilor, Bradului, Paltinului, Frasinului, Progresului, Aleea Căpșunilor, Sub livadă, Florilor și Teilor.
”Apă Canal SA va pune la dispoziția consumatorilor o autospecială cu apă menajeră care va staționa pe str. Florilor nr. 2 - 4. Lucrările sunt executate de către SC Geiger Transilvania SRL în cadrul Contractului CL9 – Extindere și reabilitarea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare din localitățile Cisnădie și Rășinari. Abonaţii sunt rugaţi să-şi asigure rezervele necesare de apă potabilă. Relaţii suplimentare pot fi obţinute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202”, arată reprezentanții operatorului serviciilor de apă și canal, într-un comunicat de presă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

dumitru adrian

Acum 9 ani

se depaseste orice masura organizarea lucrarilor este la pamant
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus