Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Antifrauda a suspendat 11 firme sibiene intr-o saptamana din cauza bonurilor fiscale

Inspectorii Direcției Antifraudă Fiscală Sibiu au demarat la începutul săptămânii trecute primele controale în baza OMFP numărului 218/2015. Și după câteva zile de verificări au suspendat activitatea a 11 societăți comerciale din județul Sibiu, pentru neemiterea bonului fiscal.

”Primele două săptămâni au fost de informare. Controalele efective au începul din data de 15 martie și până la finalul săptămânii trecute, la Sibiu, avem 11 societăți comerciale a căror activitate a fost suspendată pentru neemiterea bonurilor fiscale”, a declarat pentru Turnul Sfatului, purtătorul de cuvânt al Direcției Generale Antifraudă Fiscală, Alexandru Cristea. Acesta a mai menționat că astfel de verificări pe teren sunt abia la început și vor continua și în perioada următoare.

Între timp, tot mai mulți comercianți din Sibiu au început să ofere, fără a le fi solicitat, bon fiscal. În plus, neoficial, mai mulți patroni sibieni spun că ar fi găsit ca măsură de compromis, în cazul în care activitatea le va fi suspendată de ANAF, procedura de mutare actiivității pe o altă societate comercială și continuarea activității obișnuite.

”Fenomenul” nu este tocmai străin nici de reprezentanții Antifraudă. ”Atâta timp cât este legal, sunt liberi să facă ce vor, pe noi nu ne deranjează cu nimic și nu asta ne interesează. Dacă dânșii consideră că pentru cele 30 de zile de suspendare merită atâta bătaie de cap și alergătură, și o fac legal, repet, este alegerea dumnealor”, a mai declarat Alexandru Cristea.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

47 comentarii

carlo

Acum 9 ani

S-a trezit și DAFS....că până acum a dormit în post....
Raspunde

@7

Acum 9 ani

curios e LA SATE ...DUMINICA DACA MICILE MAGAZINE (CE VAND BAUTURI IN SPECIAL(EMIT BONURI FISCALE !?
Raspunde

LaFlemme

Acum 9 ani

ANAF ar trebui sa verifice si pe astia care sunt PFA-uri. Fac bani unii de nu mai incap cu ei in casa, de-si cumpara masini si declara pe 0 sau o suma modica.
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

O măsură imbecilă și ilegală. Din moment ce unitatea comercială posedă casă de marcat funcțională și lucrătorul comercial are fișa postului semnată în care scrie că trebuie să elibereze bon, răspunderea pică pe seama acestuia. E ca și cum ai trage pe dreapta un camion al unei firme de transport timp de o lună, pentru că șoferul a încălcat legea circulației. Altfel, o întreagă firmă ajunge la mâna unui angajat care n-are el chef să dea bon sau are boală pe patron. E stupid, e doar o circotecă de doi bani.
Raspunde

@4

Acum 9 ani

Are you sure,josephina??:))))))))
Raspunde

@ 4

Acum 9 ani

AI PERFECTA DREPTATE !!!
Raspunde

bogdan

Acum 9 ani

cum sa te inchida 30 de zile si sa spuna cum de preferi batai de cap cu mutarea pe alta firma si nu vrei sa stai o luna fara sa incasezi nici un ban, sa platesti chirii si salarii, furnizori ..... si pe langa asta iti mai da si amenda .... sa nu se inteleaga ca spun sa-i lasam ... dar ori amenda, ori inchis ....
Raspunde

Odin

Acum 9 ani

Are dreptate Joseph.
Raspunde

@3

Acum 9 ani

Învață legile și modul de organizare și de evidență contabilă în cazul \"PFA\"-urilor (așa le spui tu...) și mai vorbește după ce înțelegi. Până atunci, ciocu mic!
Raspunde

@4

Acum 9 ani

Ca de obicei Joseph le știe pe toate.... Fără măsuri drastice, stimate semidoct, nu se face disciplină fiscală nicăieri. Suntem o țară plină de \"întreprinzători\" care nu știu decât să fure și sa înșele. O merită din plin. Dacă el nu se gândește la angajați și la furnizori, doar nu o voi face eu. Este o asanare a economiei la negru foarte benefică la nivel macroeconomic. Doar așa domeniul FMCG poate fi epurat de \"patronii\" de dughene insalubre din care nu aș cumpăra nici o papiotă ambalată în vid. O merită din plin. Eu plătesc ca prostul taxe și impozite, nu câștig nimic la negru, iar ei se îmbuibă ca nesimțiți. Ăsta e capitalism specific prost înțeles de evazioniștii care au împânzit piața. Sper să avem un comerț civilizat după ce termină ANAF cu eradicarea mizeriilor.
Raspunde

Josephpopo

Acum 9 ani

Bai Joseph, rasuflatule.... Esti mare bou! De o lun a de zile se face tam tam si acum gasim scuze micilor infractori? Ia vezi in state cd inseamna evaziunea fiscala= puscarie. Comertul nu e facut pentru yoti ciobanii.
Raspunde

haha

Acum 9 ani

vorbiti si voi sa va aflati in treaba.
Raspunde

Unu

Acum 9 ani

10,11bugetari imbecili.
Raspunde

@13

Acum 9 ani

Mda... Tara de ***, oamneni de ***, ca tine si ca Joseph. Nu intelegi, dobitocule ca e singura noastra sansa sa starpim dreq odata sportul asta natiomal de a fura? Oricum tu nu ai cum sa intelegi. Ti-au fugit toti neuronii ...
Raspunde

Unu

Acum 9 ani

14, ponta,valcov si cu tine sunteți singurii hoti dovediti, pana acum, restul sunt contribuabili. Voi, niște trântori...
Raspunde

@13

Acum 9 ani

Nu-mi amintesc să te fi făcut imbecil, ilustre necunoscut cu o pregătire economică precară. Nu am spus că sunt bugetar, iar pe deducția ta similară cu a unui autist nu dau doi bani. Asocierea bugetar cu imbecil și întreprinzător cu inteligent este tipică abordării de genul: noi muncim nu gândim. Nu toți întreprinzătorii trebuie să fie hoți ca tine. Prostia și hoția nu trebuie încurajate nici la stat nici la privat. Repet: Atâta timp cât eu fiscalizez toate veniturile, nu văd de ce un împuțit să mă fure pe față, după care să-mi dea lecții cu un tupeu incomensurabil despre viață și mai ales despre afaceri. Închiderea tuturor afacerilor bazate pe evaziune este una dintre principalele metode de curățare a economiei de nenorociți cu abordări similare cu a ta. Când vei înțelege lucrurile astea va fi foarte bine pentru tine și pentru cei asemenea cu tine. Până atunci....mucles și la muncă cinstită.
Raspunde

Albert Țvaiștain

Acum 9 ani

Mdea, pe aici se suge pl la greu, de la postul 1 până la 15 inclusiv. La fel fac și cei de la postul 17 și următoarele.
Raspunde

@16

Acum 9 ani

este ca te arzi la okiu maro si nu fiscalizezi incasarile ?
Raspunde

florin

Acum 9 ani

Sunt de acord cu masurile luate dar ar trebui in aceeiasi masura reduse si taxele catre stat...altfel o sa moara multe firme mici.....poate asta este si ideea sa ne inchida pe cei mici ca sa devenim cu adevarat tara de consum a produselor facute de cei care detin monopol in toata europa....oricum ar fi este tragic!!!
Raspunde

unu ,

Acum 9 ani

bai de unde s-a faca bugetu si s-a recupereze bani tepuiti de ei in 25 de ani vau dat momeala ,s-a poata ei fura ,si acum s-au trezit ca nu mai este de nimic in tara [locuri de munca ] si mai ales toasi de ne conduc ve la centru dupa 2012 au impresia ca la sibiu sunt multi banii si locuri de munca ,au mutat ,anafu la iasiv si antifrauda la sibiu ,dar sefu antifrauda tot de la iasov ,si uite cum a impuscat xerox 2 iepuri deodata ,s-au de ce credeti ca s-a pus fiplante fede scu pe gainari si de vinzatori de plante de sezon [urzicuta ,loboda,ghiocei ,viorele ,etc ] ba trtebuie banii pentru comarnic -iasov si s-a le faca la aia de la comarnic canalizarile .aia de la iasov si ph [patria hotilor ]sunt incuscriti si foarte priceputi la dat tepe ,s-au nu vedeti pe sefu integritati [ani ] ala de i-l cauta pe ,johannis in bojoci ,cumfadea tepe de zeci de miloane de euroi ,ba recuperati banii devalizati in 25 de ani adusi la buget nu le albiti bani si 1-2 ani de puscarie cu suspendare ,pedepse pina la 100 de ani de puscarie dupa prejudiciu nu ala care fura o piine ca nu are ce minca de la 3 la 7 ani si aia care au devalizat tara 7-8 luni
Raspunde

degeaba

Acum 9 ani

Degeaba mai încerci să explici câte ceva...La nivelul de cultura al celor care mugesc pe aici, nu are nici un rost să mai îmi pierd timpul. Rămâneți un popor de idioți și de inculți, amăgiți-vă cu un preț mai mic de la un alt tembel ca voi, care nu vă dă un bon fiscal, dar nu vă mai înmulțiți!!!! Nu mai cereți măriri de alocații, condiții în spitale și școli pentru că eu nu sunt dispus să plătesc taxe suplimentare și să susțin toate scursurile societății. M-aș bucura dacă săptămâna viitoare ar fi 111 firme sibiene închise de fisc. Atunci tot mai puțini idioți ca voi ar mai avea de unde să-și ia berea la pet și țigările de contrabandă, iar unii ar fi pe liber din cauză că i-au încurajat PE evazioniști. Ar fi mai liniște și pe aici.
Raspunde

Ucu

Acum 9 ani

Are dreptate joseph, neeliberarea bonului fiscal poate fi o greșeală de procedura, de aici si pana la evaziune fiscală e cale lunga, trebuie sa fii bugetar sau idiot sa nu pricepi asta. Sau ponta.
Raspunde

Sorin

Acum 9 ani

@4 Da, asa e, ai dreptate. Si nu este vorba neaparat de faptul ca are angajatul boala pe patron, poate fi vorba de o gresala. Au fost magazine inchise pentru 50 IN MINUS. Ei inchid pentru diferente foarte mici in casa de marcat si eu cred ca toate actiunile astea vor fi contestate in instanta si petentii vor castiga. Justificarea unei mici diferente in casa de marcat poate fi si alta, nu neaparat faptul ca nu s-a emis bon fiscal. De aceea este incorect sa aplici sactiunea pentru ca nu s-a emis bon fiscal fara a putea demonstra ca asta s-a intamplat. In opinia mea, aceste sanctiuni ar trebui acordate numai pe baza de flagrant. Si e foarte simplu: se duce un agent, cumpara ceva si nu i se ofera bon fiscal. Scoate legitimatia si inchide pravalia. Si gata! Asta e circ si e un circ care ruineaza si oameni nevinovati! E atat de simplu sa se deminstreze fara achivoc faptul ca o pravalie nu emite bon...
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

23, Un adevărat expert fiscal știe unde se face evaziune prin simpla citire a unui bilanț. Desantul anaf este o diversiune mârșavă a politicienilor putrezi în frunte cu ponta, iar închiderea acestor magazine seamănă cu o fumigenă prin care se încearcă rezolvarea a două probleme, prima ar fi hrănirea prostimii cu iluzia dreptății iar a doua distragerea atenției de la nerecuperarea celor 70 de miliarde de euro furate de baștani. Astfel, hoții adevărați vor fi eliberați după un an de plimbări televizate cu cătușe la mâini, cu averile spălate, bine mersi, iar castanele fierbinți o să le culeagă micul întreprinzător. Nu vă lăsați induși în eroare de manipulările lui ponta și a lui valcov, cei mai mari hoți din guvern.
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

10,11,14,16, 21 ești unul și același și postezi din răsputeri de pe mobil, de pe proxy etc, doar pentru a manipula. Ești grotesc.
Raspunde

Contabila

Acum 9 ani

Joseph: angajatii bat bonul daca stiu ca bunul mers si continuitatea afacerii se rasfrang direct aspra lor. In plus, administratorul afacerii e direct raspunzator de faptele angajatilor, iar acestea pot fi foarte bine controlate de un manager bun, care se ocupa atat de training cat si de motivarea lor...
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

26, Fix așa ziceau și comuniștii, că oamenii vor muncii cu spor din conștiință, chestie care nu s-a întâmplat. Probabil că din biroul contabilitate așa se văd lucrurile, pe teren stau cu totul altfel. Întreprinzătorul privat în România e un soi de supraom care n-are voie să mănânce, să doarmă el trebuie să stea în priză 24 de ore și să răspundă pentru faptele tuturor angajaților lui. De ce oare nu se întâmplă așa și la bugetari, primarul să fie închis dacă un angajat al primăriei fură sau șeful spitalului să fie linșat dacă moare un pacient?
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

vor munci, evident
Raspunde

Odin

Acum 9 ani

Da, dar nu este logic sa suspenzi activitatea unei firme de transport cu sute de masini pentru ca unui singur sofer i-a fost suspendat permisul. Puteti sa tot bateti apa in piua...
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Și încă o chestie, după vârstă de 18 ani, nici dumneavoastră nu mai sunteți răspunzătoare pentru faptele copiilor dumneavoastră, dacă nu știați, cum o să fie responsabil un biet administrator, v-auziți ce spuneți, mai bine zis, vă citiți ce scrieți?
Raspunde

Contabila

Acum 9 ani

Porecla pe care am primit-o n-are legatura cu locul de unde scriu. Scriu dintr-o tara mult mai apropiata de capitalism decat Romania. Lucrurile functioneaza exact din acest motiv, nu doar \"patronii\" inteleg ce e de facut si de ce, ci si angajatii, oamenii de rand... Dar mi se pare ca e raspunderea celor mai mari si destepti sa-i faca pe cei mai mici sa inteleaga... Evident ca sunt uscaturi si-n padurea asta, dar exista o constiinta cantata in cor, progresul se face de la cel mai mic la cel mai mare, se investeste enorm in informare... Sunt de acord ca statul roman impovareaza enorm operatorii economici dar cred in aceeasi masura ca marea masa e needucata si incapatanata in a nu invata sa faca mai bine...
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Doamnă, rolul unui administrator de firmă nu e să facă educație. Pentru asta avem grădiniță, școli, facultăți etc. Administratorul are rolul de a le spune oamenilor ce au de făcut, să-i îndrume, facă procesul economic să funcționeze și la final să plătească taxele. Din aceste taxe se face (și) educație. Ce se întâmplă acum în România e bătaie de joc și mă miră faptul că nu vedeți asta, de-acolo de unde sunteți.
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Războiul anticorupție s-a transformat într-o cruciadă împotriva micului întreprinzător, asta e bătaia de joc. În termenii manipulării se numește ducere în derizoriu.
Raspunde

K.Samuel

Acum 9 ani

@Contabila: Daca ai fii casatorita cu un barbat iresponsabil, care cheltuile luna o mare parte din salar aiurea, i-ai mai da banii tai? Poate ca ai spera cateva luni si dup-aia ai renunta. Ce spui tu, ca progresul se face de la cel mai mic pana la cel mai mare, este un proces mult mai complex, care tarile mai dezvoltate l-au pus in functiune in mult timp. Tu uiti ca in Romania se fura masiv din toate pungile posibile. Din sistemul de sanatate, sistemul de pensii, zona investitionala a statului. Si atunci care este motivarea unui patron sa participe la acest \"efort\"? Si se rezuma totul la frica de puscarie... Si atunci ne miram ca avem oameni care dau tunuri de cateva milioane, facandu-si o socoteala ca oricum iasa bine. Daca nu-l prinde bine; daca-l prinde, tot ii bine. Pana nu se reformeaza statul, pana nu vezi investitii performante, pana nu inceteaza bataia de joc din banul public, nici impozitele nu vor fi platite cu sarg. Si aici am vorbit automat despre patronii care-si permit sa le plateasca. Dar sunt mult mai multi aceia care nu-si permit. Un TVA de 24% intr-o tara cu nivelul de trai al Romaniei, este absurd, daca nu criminal. Taxele pentru salarii sunt foarte mari. Se impoziteaza profitul. Se impoziteaza dividendele. Si toate pentru un nivel de performanta al statului extrem de scazut.
Raspunde

Contabila

Acum 9 ani

Din motive de publicitate neplatita nu va voi da exemple de afaceri de succes din Sibiu, mai ales ca nu am acordul lor. Din fericire sunt cu un picior in Romania si cu unul aici si iau constant pulsul mediului de afaceri din ambele tari. Administratorul are responsabilitate mare, ca peste tot, dar si puterea/autoritatea de a scrie preaviz si anunt la somaj in cazul in care angajatul nu taie bon a doua oara. E adevarat ca educatia se face intr-un mod ideal in alta parte dar daca angajatii sunt rezultatul unui sistem deficitar poti alege, ca administrator, sa ii educi si sa cresti sau sa renunti... Cu toate bataile de cap sa make the best out of it...
Raspunde

[email protected]

Acum 9 ani

Sunt de acord ca lupta e pe mai multe planuri, cu toate cele enumerate. Si nu sunt neaparat indreptatita sa argumentez, fiind plecata din tara, dar sper sa reusesc sa ma intorc cu destul capital pentru a contribui la razboi. Cred ca diferenta o face atitudinea si ca de acolo pleaca schimbarea... Dar va inteleg si descurajarea insa cred ca trebuie depasita, altfel se contribuie la perpetuarea acelor abuzuri de sume enorme de care vorbiti. Cu stima, ma intorc la produs, mai mult pentru societate, mai putin pentru mine...
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

35, Într-o țară în care comisarii anaf se duc la un restaurant consumă 2 cafele și o apa minerală și lasă ciubuc 1,5 lei și după cinci minute se prezintă în control și închid dugheana pentru că au găsit 3 lei plus în casă, orice afacere \"de succes\" e de succes doar până la primul control anaf. Să nu ne amăgim cu vorbe mari.
Raspunde

Contabila

Acum 9 ani

Aici dughenele au cutii separate pentru bacsis, cu emoticoane si tot ce trebuie pe ele. Fair si pentru angajati, sa nu le fure patronul castigul, si pentru angajator, sa nu li se gaseasca plus la casa... Solutii exista, bunavointa mai trebuie...
Raspunde

LOCUITORII SATULUI PETIS

Acum 9 ani

NU PUTEM CREDE CE SE INTAMPLA PE RAZA COMUNEI SEICA MARE PETIS.... DACA ESTE CAZUL PUTEM POSTA SI POZE CU TONE DE LEMNE TAIATE SI MASINI CARAND ,POATE ASA NE CREDE SI PE NOI CINEVA SI SE VOR LUA MASURI DRUMUL DE LA SEICA -MARE PETIS SA REPARAT CU AJUTORUL CONSILIULUI JUDETEAN MULTUMIM D-NUL PRESEDINTE CINDREA CA SA GANDIT LA NISTE OAMENI AMARATI CARE MERG 11 KM LA SEICA MARE SA ISI DUCA COPII LA SCOALA IAR D-NUL PRIMAR SUSA NICOLAE A INCEPUT DEFRISARILE PADURILOR INTR-O VESELIE LEGAL SAU ILEGAL ASTA RAMANE SA VERIFICE CINE ESTE IN MASURA SA O FACA DACA SE VREA !!!! ,LOCUITORII ACESTUI SAT SUNT DEA DREPTUL REVOLTATI DIN CAUZA MASINILOR PLINE DE LEMNE TONAJULUI GREU DRUMUL A INCEPUT DEJA SA SE STRICE DUPA CE SA FAUT ATATA INVESTITIE DIN BANII JUDETULUI SI NOI NE RUPEM MASINILE POATE CINEVA VA VERIFICA !!!!!!!!!!! SESIZAREA NOASTRA SE TRANSPORTA ZIUA ,NOAPTEA NU CONTEAZA,DECE NU VERIFICA NIMENI
Raspunde

cacialmaua

Acum 9 ani

Aduceti banii de la aia de au furat cu milioanele, v-ati pus pe micimanii astia ca sa-i falimentati si la aia le albiti banii dupa 5,6 luni de puscarie. Apropo citi bani ati recuperat de la nastase si voiculescu?
Raspunde

@omnipotentul joseph

Acum 9 ani

Auzi măi specialistul lui pește pane care te dai ! Mai vezi-ți dracului de oala ta și nu te mai lua tu de toată lumea pe aici. Pe cine faci grotesc măi idiotule? Am mâncat cumva la aceeași masă? Am făcut cumva aceleași studii? Sunt eu plătit ca tine să fac \"atmosferă\" și să instig pe toată lumea? Am eu aghiotanți ca tine care îți spun ce să scrii? Nu cred că ne putem compara. Fac ceva pe supozițiile tale și pe părerile tale sfertodocte despre fiscalitate și bilanțuri contabile, despre drumuri, investiții, administrație și alte alea.! Nu sunt ăla de la 10,11,14,16, 21. Nu obișnuiesc să mă ascund după proxy și pot să-mi susțin punctul de vedere în orice discuție civilizată \'face to face\' la care să participe inclusiv unii ca tine dacă îi țin puterile. Nu mă ascund după nătângu\' și nici după alte pseudonime sau proxy. Catch me if you can and I will show you who I am. Tu vei rămâne un lingău frustrat toată viața. Asta e sigur !
Raspunde

Obergefreiter Joseph

Acum 9 ani

Hallo, domnu\', de vă supărați? Eu nu am făcut un secret că fac parte din unitatea secretă de postaci. Din asta trăim noi, că trebuie ”să mănâncă” și gura noastră ceva.
Raspunde

@42joseph

Acum 9 ani

O sa ramaneti fara fonduri mai postacilor dupa scandalul pupincuristilor lenutei udrea -puscariasa...o sa mancati din brisca...n-o sa mai aveti bani de delicateturi la popota lui frau Gerda!:))
Raspunde

@43

Acum 9 ani

dIN BRIȘCĂ SE MĂNÂNCĂ DESTUL DE BINE; ȘUNCĂ, MUȘCHI FILE, KAISER, PASTRAMĂ... Să n=ajungă la fasole...
Raspunde

George

Acum 9 ani

PRIMI POLITICIENI TEMBELI DI UE : In nici o tara din UE acticitatea nu se inchide la prima abatere,NUMAI OAMENI FARA CREIER ,FARA EXPERTIZA(vezi primul ministru:CUM POATE CONDUCE UN ASEMENEA INDIVID O TARA FARA SA CONTRIBUIE CU... MACAR UN MILION DOUA LA BUGET,CE SA MAI VORBIM DE-A CREEA O COMPANIE,CEVA DE SUCCES...). OAMENI BUNI: PENTRU SOCIETATILE MICI IN ACESTE MOMENTE SA REINVENTAT,SA REINTRODUS COMUNISMUL CU CAPITAL PRIVAT....din pacate aceste timpuri le traim.
Raspunde

Klaus

Acum 9 ani

..tulai doamne - numai prosti pe-aici , mai mergeti ma si la munca !!
Raspunde

gicu caldarar

Acum 9 ani

Sa inteleaga toti clientii care participa la loteria bonului fiscal ca trebuie sa plateasca cu cel putin 50 % orice marfa fiscalizata pe care o cumpara.Asta inseamna sa posede fiecare angajat carte de munca cu salariul real , fiecare marfa vanduta sa aiba adaosul comercial real , adica sa se respecte legea.Exemplu : o bere inainte de 01.03.2015 costa 4.00 lei;dupa 01.03.2015 la o firma care functioneaza ca la carte va costa 6.00 lei .Astfel daca inainte consumai 6 beri cu 4 lei , acum consumi 4 beri cu 6 lei , deci s-a diminuat consumul cu 50 % .Pe tot lantul de fabricatie si distributie statul incaseaza taxe cu 50 % diminuate , respectiv nr. salariatilor sunt in scadere cu toate taxele aferente.Pe langa aceste pierderi mai contabilizam si pierderile cauzate de suspendarea activitatii firmelor:impozitul pe chirii , impozitul pe profit si TVA.Am luat exemplu berea pur intamplator orice produs fiind in aceiasi situatie.Clientii trebuie sa inteleaga ca nu pot cumpara cu bon fiscal produse cu pretul \"vechi \"deoarece orice societate devine neprofitabila.Sa nu se deduca din cele aratate mai sus ca facem pledoarie pentru frauda fiscala.Dimpotriva vrem sa atragem atentia ca legea \"bonului fiscal \" trebuia insotita de un pachet de legi astefel incat sa se mentina macar consumul anterior datei de 01.03.2015.Sau trebuia gasite alte metode cum ar fi scaderea TVA -ului la plata prin card avand in vedere ca toate tranzactiile pot fi fiscalizate , coroborata cu verificarea lantului producator , distribuitor.Prin aceasta metoda numai era nevoie de \"armata\" foarte numeroasa de la antifrauda
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus