Luni,
18.01.2021
Parțial Noros
Acum
-5°C

Dus rece a la Cluj. Dupa prestatia entuziasmanta ȋn fata liderului, HC Sibiu a dezamagit cu CS Universitatea Cluj

După o prestație admirabilă ȋn fața liderului neȋnvins al campionatului, CS HC Adrian Petrea Reșița, sibienii se deplasau la Cluj-Napoca cu un moral ridicat și sperau la un rezultat bun ȋn fața celor de la CS Universitatea Cluj. Din păcate pentru jucătorii de la HC Sibiu, atitudinea arătată a lăsat mult de dorit și au fost net surclasați, scor 22-32, de către formația de pe locul al patrulea din clasamentul Diviziei A - seria B.

Doar ȋn primele 25 de minute au făcut față sibienii ritmului intens impus de clujeni, când scorul era egal, 11-11. Interval de timp ȋn care s-au menținut ȋn joc datorită  evoluțiilor foarte bune pe faza ofensivă ale jucătorilor Bogdan Verza și Radu David, care au fost principalii marcatori ai echipei, cu câte trei goluri de fiecare. După minutul 25 echilibrul s-a rupt definitiv, iar până la pauză, trupa lui Matei Damian și Ștefan Nicolae nu a mai găsit breșe pentru a pătrunde prin apărarea gazdelor, ȋn timp ce defensiva nu găsea antidot pentru șarjele ofensive ale gazdelor. Clujenii marcau ȋncă patru puncte și terminau repriza en-fanfare, scor 15-11.

Ȋn partea a doua, jucătorii lui HC Sibiu nu au mai avut puterea să mai revină. Greșelile s-au intețit și scorul a ȋnceput să capete proporții. La finalul celor 60 de minute, tabela arăta un sec 33-22, ȋn dreptul celor de la CS Universitatea Cluj.

A fost un joc bun al echipei ȋn prima parte a partidei, am avut momente ȋn care băieții au practicat un handbal frumos și plăcut ochiului. Avem ȋnsă ȋn continuare momente ȋn care lăsăm adversarul să-și facă jocul și nu reușim pe faza de atac să ne concentrăm atât cât trebuie pentru o astfel de partidă. Este ȋnsă o ȋnfrângere la o diferență clară de goluri și din păcate ne ȋntoarcem acasă fără niciun punct ȋn clasament. Avem o singură variantă ȋn meciul de săptămâna viitoare de pe teren propriu cu Universitatea Craiova, și anume victoria. Sunt sigur că vom corecta greșelile făcute și vom putea să oferim suporterilor noștri o victorie și un joc plăcut”, a declarat antrenorul Ștefan Nicolae.

Pentru sibieni au marcat: David Radu, Răzvan Istrate, Bogdan Verza – câte 5 goluri, Dorin Neamțu – 2 goluri, Dorin Purcărea, Florin Ramba, Raul Muntean, Răzvan Bogdan, Robert Micloă – câte 1 gol.

HC Sibiu rămâne pe poziția a opta. Următorul meci al echipei va avea loc pe 28 martie, ȋn Sala "Transilvania", ȋmpotriva ocupantei locului al șaselea, Universitatea Craiova.

Sursă foto: pagină de Facebook HC Sibiu

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus