Duminică,
20.09.2020
Partial Noros
Acum
12°C

Accident aproape frontal pe bulevardul Victoriei, cu cate un copil in fiecare masina | Foto

24 Martie 2015 09:08

Două autoturisme s-au ciocnit frontal pe bulevardul Victoriei, în intersecția cu strada Ioan Codru Drăgușanu, cu câteva minute înainte de ora opt a acestei dimineți. În fiecare autoturism (o Skoda Octavia Break și un Citroen C3), șoferii erau însoțiți de copiii care urmau să ajungă la școală. Din fericire, niciunul dintre aceștia nu a fost răniți. Singura care părea – potrivit martorilor – să aibă nevoie de îngrijiri medicale era șoferița Citroenului, care s-a lovit la cap.
Deocamdată polițiștii sibieni nu au anunțat cauzele producerii tamponării. Din declarațiile unor martori, Citroenul circula pe bulevardul Victoriei dinspre Spitalul Militar și s-a izbit de Skoda care nu a acordat prioritate la ieșirea de pe strada I.C. Drăgușanu. În urma impactului, Citroenul a făcut o rotire de aproape 180 de grade. Pe asfalt nu apar urme de frânare.
La ora redactării acestei știri, polițiștii continuau cercetările.

Vom reveni cu amănunte

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

un sibian

Acum 5 ani

pentru ca circula haotic si nu respecta nici o regula!!! de fapt au o singura regula - EU trebuie sa trec primul...pentru ca doar EU ma grabesc dimineata!!!
Raspunde

aproape convins

Acum 5 ani

APROAPE FRONTALA!!!! halal jurnalisti
Raspunde

k.

Acum 5 ani

Vad o biserica in spate... oare persoanele din Skoda si-au facut cruce cand au trcut pe langa? Ca daca nu...
Raspunde

roshul

Acum 5 ani

anul 1999-2001 ocneanu adrian omora oamenii pe calea vacaresti pe trecerea de pietoni cu un cielo alb daewoo executive b -- sxy , nu mai conteaza daca fuma ori nu canabis , cert e ca dcedatii puteau fi copiati si introdusi in apartamentele casele oamenilor . anul 2010 fugit in ilfov de la apartamentul 61 de pe soseaua oltenitei nr 119 , sector 4 , blocul 30 , scara 2 etjul 7 cu divergenta niculescu corina \" vrea sereiiuu ! vrea sereiiuuu !! \" si tot el ocneanu adrian de pe scara blocului \" sa nu te ia ei \" si niculescu corina \" f.b.i \" .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus