Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Accident aproape frontal pe bulevardul Victoriei, cu cate un copil in fiecare masina | Foto

Două autoturisme s-au ciocnit frontal pe bulevardul Victoriei, în intersecția cu strada Ioan Codru Drăgușanu, cu câteva minute înainte de ora opt a acestei dimineți. În fiecare autoturism (o Skoda Octavia Break și un Citroen C3), șoferii erau însoțiți de copiii care urmau să ajungă la școală. Din fericire, niciunul dintre aceștia nu a fost răniți. Singura care părea – potrivit martorilor – să aibă nevoie de îngrijiri medicale era șoferița Citroenului, care s-a lovit la cap.
Deocamdată polițiștii sibieni nu au anunțat cauzele producerii tamponării. Din declarațiile unor martori, Citroenul circula pe bulevardul Victoriei dinspre Spitalul Militar și s-a izbit de Skoda care nu a acordat prioritate la ieșirea de pe strada I.C. Drăgușanu. În urma impactului, Citroenul a făcut o rotire de aproape 180 de grade. Pe asfalt nu apar urme de frânare.
La ora redactării acestei știri, polițiștii continuau cercetările.

Vom reveni cu amănunte

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

un sibian

Acum 9 ani

pentru ca circula haotic si nu respecta nici o regula!!! de fapt au o singura regula - EU trebuie sa trec primul...pentru ca doar EU ma grabesc dimineata!!!
Raspunde

aproape convins

Acum 9 ani

APROAPE FRONTALA!!!! halal jurnalisti
Raspunde

k.

Acum 9 ani

Vad o biserica in spate... oare persoanele din Skoda si-au facut cruce cand au trcut pe langa? Ca daca nu...
Raspunde

roshul

Acum 9 ani

anul 1999-2001 ocneanu adrian omora oamenii pe calea vacaresti pe trecerea de pietoni cu un cielo alb daewoo executive b -- sxy , nu mai conteaza daca fuma ori nu canabis , cert e ca dcedatii puteau fi copiati si introdusi in apartamentele casele oamenilor . anul 2010 fugit in ilfov de la apartamentul 61 de pe soseaua oltenitei nr 119 , sector 4 , blocul 30 , scara 2 etjul 7 cu divergenta niculescu corina \" vrea sereiiuu ! vrea sereiiuuu !! \" si tot el ocneanu adrian de pe scara blocului \" sa nu te ia ei \" si niculescu corina \" f.b.i \" .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus