Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Spectacolul "Jubileul" participa la Dionysus Festival, in Croatia

Studenții anului III Actorie de la Departamentul de Artă Teatrală al Universității „Lucian Blaga” Sibiu, însoțiți de profesorii Veronica Pătru, Ana Mujat și Luminița Puiuleț vor participa la cea de-a VIII-a ediție a Dionysus Festival - From Gets to Green, organizat de Academia de Arte din Osijek (Croația) cu spectacolul “Jubileul”, una dintre ultimele producții realizate în colaborare cu Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu.

La ediția din acest an a Festivalului (23-27 martie) vor mai participa școli de teatru din Linz, Leeds, Rieka, Zagreb și Osijek. În afară de spectacolele prezentate, programul include seminarii și ateliere susținute de profesori din domeniul artelor spectacolului de la Academia din Osijek. Spectacolul studenților sibieni va avea loc miercuri, 25 martie, ora 22:30.

“Jubileul” este o înlănțuire de situații comice ce se produc într-o instituţie bancară, în momentul aniversării a 15 ani de la înființare. Personajele care intră în scenă vin să pună diverse probleme directorului băncii, care trece prin situații limită pe care reușește mai mult sau mai puțin să le rezolve. Amanta, angajatele băncii, soția, “creierul băncii”, femeia care vine să-i ceară bani pentru că bărbatul i-a fost dat afară din serviciu, vin să distrugă cea mai frumoasă zi din viața personajului – ziua în care “comisia” va acorda un titlu important băncii și directorului.

La întoarcerea din turneu, “Jubileul” va fi prezentat la Sibiu duminică, 29 martie, ora 20:00, la Studioul CAVAS din cadrul Facultății de Litere și Arte Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus