Sâmbătă,
04.05.2024
Cer Senin
Acum
13°C

VIDEO | Juniorii lui CSU Sibiu viseaza la turneul final. Oficialii clubului le-au pregatit un spot de ȋncurajare

Juniorii U 13 de la CSU Sibiu se luptă, la sfârșitul acestei săptămâni, pentru a-și menține ȋn viață visul de a accede la faza finală pe țară.

Turneul semifinal ce va avea loc ȋntre 27-29 martie, la sala din Şura Mică, va fi penultimul turneu ȋn vederea calificării pentru faza finală. De menționat faptul că există două grupe semifinale, iar ȋnaintea turneului de la Şura Mică, juniorii antrenați de Alexandru Rubint se află pe poziția a patra ȋn Grupa I.

Iată situația din clasament:

1. U-Mobitelco Cluj-Napoca   6 victorii și 1 ȋnfrângere, 13 puncte

2. CS 4Sports București           6 victorii și 1 ȋnfrângere, 13 puncte

3, BC Laguna 1 București        6 victorii și 1 ȋnfrângere, 13 puncte

4. CSU Sibiu                          4 victorii și 3 ȋnfrângeri, 11 puncte

5. CS Gladius Tg. Mureș            3 victorii și 4 ȋnfrângeri, 10 puncte

6. CS Phoenix Constanța         1 victorie și 6 ȋnfrângeri, 8 puncte

7. BC Lions Craiova                   1 victorie și 6 ȋnfrângeri, 8 puncte

8. BC Laguna 2 București         1 victorie și 6 ȋnfrângeri, 8 puncte

Primele trei locuri acced automat ȋn grupa finală, ȋn timp ce echipa de pe poziția a patra intră la barajul de calificare, alături de echipa de pe locul al patrulea din cealaltă grupă, la care li se mai adaugă două formații venite din grupele de recalificare. Din turneul de baraj se califică la turneul final primele două echipe clasate.

"Vom avea patru meciuri și sperăm să le câștigăm pe toate. Dar și cu trei victorii, rămânem cu șanse de calificare mari. Copiii vor să câștige tot, au lucrat foarte bine la antrenament. Şanse mari avem la locul patru, să mergem la turneul de baraj. Acolo pornim cu șanse reale de calificare, având ȋn vedere că vin echipe din recalificări. Pe unele dintre ele le-am bătut de la 40 de puncte diferență ȋn sus", susține Alexandru Rubint, antrenorul juniorilor, pentru Turnul Sfatului.  

Programul meciurilor lui CSU Sibiu

Toate cele opt echipe din grupa lui CSU Sibiu vor evolua la turneul de la Şura Mică¸insă juniorii lui CSU vor juca cu trei dintre acestea. Primul meci al sibienilor este programat vineri, de la ora 16:30 iar confruntarea va avea loc împotriva celor de la BC Laguna 2 București. Sâmbătă, CSU Sibiu joacă în compania celor de la CS 4Sports București, de la ora 13:15, iar apoi, de la 18:30, cu BC Lions Craiova. În ultima zi a turneului, lotul U13 al lui CSU Sibiu întâlnește CS Gladius Tg. Mureș, de la ora 15:00.

Până ȋn faza semifinală, juniorii U 13 de la CSU Sibiu au trecut de faza calificărilor și cea a preliminarilor.

Departamentul de marketing al clubului a pregătit și un spot de promovare al turneului, pentru a le oferi ȋncredere juniorilor lui Alexandru Rubint, pe care puteți să-l urmăriți mai jos: 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus