Marţi,
31.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
-0°C

Acapella revine de Florii la Sibiu. Concerte la Catedrala Mitropolitana si Biserica Ursulinelor

Acapella revine la Sibiu pentru al VIII-lea an consecutiv, cu bucuria de a încânta și de această dată publicul, cu cele concerte devenite deja tradiționale, cu ocazia Sărbătorii Floriilor.

Primul concert va avea loc în Catedrala Mitropolitană începând cu orele 11:30, iar cel de al 2-lea, în Biserica Ursulinelor, începând cu orele 19:00.

„În cadrul concertului de seară, Acapella îl va avea ca invitat pe naistul sibian Radu Nechifor. Vocile cristaline și naiul se vor îmbina în armonia partiturilor special alese pentru Sărbătoarea Floriilor, în decorul și acustica perfectă a Bisericii Ursuline”, spun organizatorii.

Programul celor două concerte conține partituri de Haendel, Mozart, Gheorghe Cucu sau Paul Constantinescu.

Grupul vocal Acapella a luat ființă în anul 1999. Albumul de debut a fost intitulat „Trei Crai de la Răsărit”. Sibiul i-a „adoptat” în anul 2006, când Acapella a oferit o serie de concerte în cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu. De-a lungul Capitalei Culturale Europene și, apoi, în fiecare an, de Florii și de Crăciun, Acapella a încântat publicul sibian cu unicitatea melodiilor sale.

Intrarea publicului la ambele concerte este liberă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

2 comentarii

roxana

Acum 7 ani

Cautam operatori PC, care sa se alature echipei noastre. Oferim si solicitam seriozitate maxima. Conditii necesare : - calculator + internet + cunostiinte minime de operare. Avem nevoie de persoane serioase, inzestrate cu calm si rabdare. Instruirea se ofera gratuit sub forma unor lectii prezentate pe mail. Atata timp cat cititi cursurile,o sa gasiti raspunsurile la toate intrebarile . Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Proiectul se doreste a fi lansat pe piata americana de carti electronice! Va oferim alte detalii dupa ce *** INFO& la ***:roxyana_cj***
Raspunde

Daniel

Acum 7 ani

Ma intereseaza oferta dvs. e-mail:broaska_rapid***
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus