Miercuri,
04.08.2021
Partial Noros
Acum
20°C

Expozitie de flori la Agentia de Mediu

Agenția pentru Protecția Mediului Sibiu organizează în perioada 4 - 5 aprilie 2015, a XIX-a ediție a expoziției de flori ”De Florii”.

Devenită o tradiție în Sibiu, expoziția de anul acesta reunește 11 specialiști în arta floristică și producători de flori, iar în premieră vor fi expuse și tablouri cu tematică florală, semnate de artista Oana Bogorin.

“Flori în ghivece, flori în aranjamente tematice, tablouri cu flori – aceasta este oferta pentru sibienii care vor călca pragul agenției noastre, de Sărbătoarea Floriilor. Exponatele admirate vor aduce primăvara în sufletele și în casele tuturor, dând culoare Sfintelor Sărbători Pascale”, a spus Bogdan Trif, director APM Sibiu.

Expoziţia va avea loc între orele 10:00-18:00, la sediul Agenţiei de pe strada Hipodromului, nr. 2A.

Intrarea este liberă.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

6 comentarii

eu

Acum 6 ani

stie cineva daca este sau nu cu intrare ?
Raspunde

Calator

Acum 6 ani

E intrare libera. Si merge si Nini
Raspunde

un sibian

Acum 6 ani

ar fi culmea sa mai ceara si bani...PENIBILUL are un nume...expozitia de flor de la agentia de mediu...idea e buna doar locatia si organizarea sunt PENIBILE!!!
Raspunde

Ionica fara frica

Acum 6 ani

Vine si Mini? Atunci trebuie sa mergem cu toti!
Raspunde

Marina

Acum 6 ani

Succesul stă la îndemâna oricui deschide uşile - nu e nevoie decât de cheile potrivite, iar ele se află deja în tine. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Născut pentru succes”.***part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: marina.300.info***
Raspunde

giani din las fierbinti

Acum 6 ani

whothe fuck is mini ? sau nini?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus