Miercuri,
27.01.2021
Ninsori Usoare
Acum
0°C

Festivalul International de Teatru de la Sibiu se vede la TVR

Televiziunea Română va transmite un documentar despre cea de-a XXI-a ediții a Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, compus dintr-o serie de interviuri realizate de George Banu.

”Interviurile realizate de George Banu arată culisele celui mai important festival de artele spectacolului din România și oferă o perspectivă provocatoare asupra lumii din jurul nostru printr-o suită de dialoguri cu invitaţii celei de-a XXI-a ediții (6 - 15 iunie 2015) a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu. Construit ca o călătorie –  un dialog în jurul lumii –, documentarul produs de TVR invită telespectatorii să descopere, timp de 10 săptămâni, spectacolele unora dintre cele mai bine cotate teatre din Europa, Asia și America, mari regizori și artişti excepţionali ai lumii artelor spectacolelor de astăzi”, au transmis organizatorii.

Documentarul va fi difuzat pe TVR 2 de la ora 00:00, iar pe TVR HD de la ora 21:00, în fiecare joi, timp de 10 săptămâni.

Cea de-a XXII-a ediția a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu va avea loc în perioada 12 - 21 iunie 2015. Următoarele ediții ale festivalului au fost programate în perioada 10 - 19 iunie 2016 (ediția XXIII) și 9 - 18 iunie 2017 (ediția XXIV).

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu reprezintă cel mai complex festival anual din România, fiind recunoscut internaţional ca cel de-al treilea festival de artele spectacolului din Europa, ca amploare şi dimensiune, după Festivalul Internaţional de la Edinburgh (Marea Britanie) şi Festivalul de la Avignon (Franţa). Timp de zece zile, la jumătatea lunii iunie, peste 2500 de artiști din toate colțurile lumii vor prezenta 380 de evenimente în fața a peste 600.000 de spectatori.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

aoarescare

Acum 5 ani

cind va apucati de constructia noului teatru ,ca sta cam de mult groapa de gunoi in mijlocu orasului[piata 90 ] aia de la cluj in 3 ani cit a fost mare saf ,boc ,si-au tras 2 stadioane de 5 stele a deviat somosu ca s-a poata prelungi pista de la aeroport construi de 4 ori mai mare decit la a nostru aeroport ,centuri de diamante si o sala polivalenta de 6000 de locuri ,cam urita priveliste pentru o fosta capitala europeana a culturi ,se deruleaza cam greu investitile in sibiu ,mai ales in punctele principale si coroborat cu ruina fostei cazarmei 90 de o priveliste cam nasoala ,adusa elena nae ,s-a reconstruiasca cazarma 90
Raspunde

japca

Acum 5 ani

La cluj s-au facut toate pe bani publici furati de la altii, in special din Sibiu.
Raspunde

subiectu

Acum 5 ani

Si culmea tupeului, construite tot de sibieni, antelijenta romaneasca, asta o produs chioscurile de diplome de la cluj, va furam si banii si ne-o si construiti pe banii vostrii, jmecheria hoteasca legalizata de ex mafioti gen boc si shleata. Apropo ce se aude de banii de la centura Sibiului furata de jumatate si de baniii pirduti in proces cu firma Todinii, Subiect de pus in scena la FITS
Raspunde

Nicu Bijboaca

Acum 5 ani

...si totusi s-a CONSTRUIT ceva la Cluj. Noi aruncam bani pe \"Programe Culturale\"...jaf,jaf,jaf din partea fostului Primar; cat despre \"TUTA\" de Astrid...vai de capul ei...ce dracu a constrit ea in viata ei?
Raspunde

Onu Bojoaca

Acum 5 ani

N-aruncam nimic, banii se intorc inapoi, ba mai mult decit atit merg si la buget ca sa aiva aia ce fura.
Raspunde

lege

Acum 5 ani

Au construit ca au oameni care-si urmaresc interesu chiar ilegal in sprijinu lor. Noi am avut si avem momii in parlament, contribui de zeci de ani la buget si inapoi nu primesti mai nimic, fara ca vreunu sa faca galagie. Ba un proiect de lege ca banii de pe gazul metan sa ramina in judet, nu sa umflam miliardari interlopi din alte zone din banii nostri si deconcentratele inapoi.
Raspunde

transmisia

Acum 5 ani

Unde se vede, ca nu s-a prea vazut deloc, eventual iarna pe 2 in timpul noptii, ca sa nu vada prea multi. Uite eu vreau sa vad spectacolele grandioase de strada in direct. De ce nu se dau? Cenzura si invidie cit cuprinde, mi s-o facur lehamite de televiziunile astea, FITS nu, tur ciclist nu. Hai sa nu le mai platim.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus