Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Ultimul meci din seria celor cinci partide dificile. HC Sibiu intalneste CSM Satu Mare

HC Sibiu încheie seria celor cinci meciuri dificile în compania ocupantei locului al patrulea din Divizia A – seria B, CSM Satu Mare. Formaţie ce luptă pentru unul dintre locurile 2 şi 3 ce asigură prezenţa la barajul pentru promovarea în Liga Naţională. Din cele patru meciuri contra unor adversari de primă mână, HC Sibiu a reuşit doar un succes, înregistrat acum două etape, pe teren propriu, cu Universitatea Craiova, scor 27-26.

Faptul că acum două etape, în deplasare, Satu Mare a fost învinsă cu scorul de 31-34 de HCM Sighişoara, echipă net inferioară sibienilor, poate aduce o doză suplimentară de încredere în echipa sibiană antrenată de Matei Damian şi Ștefan Nicolae.

“Întâlnim un adversar foarte puternic, aflat în luptă directă cu CSM Oradea pentru locul II. E una dintre echipele favorite pentru unul din cele două locuri de baraj. A avut evoluţii foarte bune în acest retur, s-a mai întărit cu nişte jucători, a învins-o şi pe Oradea în meciul direct, dar a mai avut şi scăpări. Jocul cu Sighişoara de acum două etape unde, aşa cum ai zis, a pierdut neaşteptat. Noi o să facem tot posibilul să câştigăm. O să încercăm să luăm cele trei puncte, aşa cum ne dorim în fiecare partidă. Suntem o echipă de sibieni pentru sibieni şi publicul nostru ne motivează foarte mult. Îi aşteptăm la sală, le promitem un spectacol sportiv frumos şi nu uităm contribuţia lor în ultimul meci câştigat cu Universitatea Craiova la o diferenţă de doar un gol”, susţin reprezentanţii clubului, pentru Turnul Sfatului.

HC Sibiu nu trece prin cea mai bună formă: de la reluarea returului a câştigat doar două partide din cele opt disputate şi nu a obţinut niciun egal. Rezultate ce o menţin însă pe poziţia a şaptea, la 18 puncte în spatele celor de la CSM Satu Mare.

Meciul va avea loc joi, 9 aprilie 2015, în Sala “Transilvania”, începând cu ora 17:00.

 

Foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus