Miercuri,
27.10.2021
Cer Senin
Acum
4°C

Concert si expozitie la Biblioteca Astra

Sibianca Mara Bardac va susţine în 14 aprilie, la Biblioteca Astra, un concert care va avea un program special şi va cuprinde piese de D. Scarlatti, W.A. Mozart, Fr. Chopin, C. Filtsch, Cl. Debussy, Fr. Liszt. Cu ocazia concertului va fi vernisată şi expoziţia de pictură semnată de Elleny Pendefunda (Iaşi), care va fi prezentată de criticul de artă Olimpia Tudoran.

Mara Bardac este elevă în clasa a VII-a a Şcolii I.L. Caragiale din Sibiu, secţia germană. Ea a început studiul pianului de la trei cu profesoara Consuela Canciu, iar din octombrie 2010 devine eleva profesoarei Enikő Orth, cu care lucrează şi în prezent. Printre premiile câştigate se numără Premiul I - Concurs International „Beethoven e i Classici”, Salerno, Italia, noiembrie 2013, Premiu special pentru realizare artistica si Diploma de excelenta „Pro Piano_Prietenii Muzicii” Sibiu, martie 2014 şi Premiu special pentru realizare artistica si Diploma de excelenta „Pro Piano-Prietenii Muzicii” din Cluj-Napoca, 2013. 

Elleny Pendefunda este elevă a Colegiului Naţional de Artă "Octav Băncilă" Iași în clasa a VII-a la Secţia de Artă plastică, urmând pictura în clasa Elenei Cristina Potop, Eugen Mircea și Elena Mihăilă, sculptura cu Constantin Crengăniș şi pianul în clasa Petruţa Ignat Membră în redacţia revistei Contact international (2011), clubului foto Camexis și în Reţeaua literară (2012) şi a Atelierului de Creaţie „Athanor“ (2013).

A publicat versuri, proză, eseu şi cronică plastică în majoritatea revistelor literare din România şi de limbă română din Statele Unite, Republica Moldova, Irlanda şi Canada.

Concertul va avea loc în 14 aprilie, începând cu ora 17:00, la Biblioteca Judeţeană Astra Sibiu, corp A, Sala Festivă. Intrarea este liberă.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus