Luni,
26.07.2021
Cer Senin
Acum
29°C

Dennis Krauweel, antrenorul de K-1 al liderului mondial la categoria grea, Rico Verhoeven, prezent la TKD Champions League ─ Sibiu

Dennis Krauweel, antrenorul de kickboxing al liderului mondial la categoria Glory Heavyweight +95 kg, Rico Verhoeven, a fost prezent weekend-ul trecut la Sibiu, la cea de-a treia ediţie TKD Champions League, eveniment ce a avut loc în Sala ”Transilvania”. Olandezul fiind invitatul special al Federaţiei Române de Taekwon-do I.T.F.  

Cunoscutul antrenor şi preşedintele şcolii de kickboxing SuperPro Sport Center Olanda a urmărit evoluţia sportivilor, admirând tehnica şi talentul acestora, alături de Alex Baciu, preşedintele SuperPro Team România.

Mai mult decât atât, antrenorul olandez a răspuns pozitiv invitaţiei celor de la Puma Club de a susţine un seminar de kickboxing la sala de antrenament Puma Club, în cadrul căruia tinerii practicanţi de arte marţiale au avut o ocazie unică de a învăţa tehnici de luptă de la un antrenor de talie mondială.

”Cu ocazia împlinirii a 15 ani de la înfiinţarea Federaţiei, ne-am propus să invităm la evenimentele noastre cât mai multe personalităţi din lumea sportului naţional şi mondial. Vizita lui Dennis Krauweel este prima dintr-un lung şir de întâlniri de acest gen, menite să ducă la o dezvoltare şi promovare a taekwon-do-ului românesc”, a declarat Cosmin Oprescu, preşedintele Federaţiei Române de Taekwon-do I.T.F.

Foto: Silvana Armat

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

1 comentarii

sb

Acum 6 ani

Sportivul legitimat la CS Hwarang a câştigat ediţia din acest an a TKD Champions League desfăşurată în Palatul Sporturilor \"Transilvania\", în weekend. La invitaţia Federaţiei Române de Taekwon-do ITF, la acest eveniment a asistat și Dennis Krauweel, de la SuperPro Sport Center (Olanda), celebrul antrenor de kickboxing şi MMA al lui Rico Verhoeven şi Albert Kraus.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus