Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Inca o strada va fi modernizata in Avrig

O nouă stradă din Avrig a intrat în modernizare. Odată cu venirea primăverii, au început lucrările la strada Tudor Vladimirescu. În urma licitaţiei desfăşurate de către Primăria Avrig, câştigătoare a fost desemnată firma SC Terra Building SRL. Contractul a fost semnat în data de 2 martie a acestui an şi are o valoare de 2.234.329,35 lei (fără TVA). Ordinul de începere a lucrărilor a fost dat pentru data de 23 martie, iar în acest moment lucrările sunt în plină desfăşurare.

Astfel, contract semnat pentru strada Tudor Vladimirescu stipulează înlocuirea reţelelor de apă şi canalizare pluvială, trotuare de pavele şi drum asfaltat. Pe strada Tudor Vladimirescu nu a fost turnat asfalt până acum, fiind la stadiul de stradă de pământ. Are o lungime de 575 de metri şi o lăţime de aproximativ 6-7 metri, cu excepţia intersecţiilor. Traficul aferent străzii este de nivel mediu, respectiv autoutilitare şi autoturisme uşoare. Termenul de execuţie a lucrărilor pentru strada Tudor Vladimirescu este de 24 de luni.

“Cu prilejul semnării acestui conctract, în această primăvară pe strada T. Vladimirescu începe un important şantier. Ne-am dorit ca până la sfârşitul anului această lucrare să fie cât mai aproape de final. Avem o mare parte din buget deja alocat. Intenţionăm să realocăm în trimestrul III-IV sume suplimentare. Această stradă va permite în acelaşi timp o legătură cu drumul judeţean spre Mârşa, prin care să se evite Hula de la Biserică, care, în perioada iernii crează de multe ori dificultăţi în practicare, în mod special autovehiculelor de tonaj mare. Felicit constructorul şi mă bucur că avem o colaborare bună care să aducă un important şi aşteptat conform cetăţenilor de pe strada Tudor Vladimirescu”, a explicat Arnold Klingeis.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

adi3

Acum 8 ani

bravo gicule,era sa zic arnold
Raspunde

123

Acum 8 ani

Si restul ? ... Strazilor evident , nu alceva .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus