Marţi,
18.01.2022
Innorat
Acum
0°C

Studentii scolii sibiene de teatru, "ataca" Moscova

Studenții Departamentului de Artă Teatrală din Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu vor participa la Festivalul Riverside Left de la Moscova, în perioada 10-20 aprilie 2014, cu spectacolul Romeo și Julieta, în regia lui Bogdan Sărătean. Spectacolul Romeo și Julieta este regizat de Bogdan Sărătean, textul este tradus de Anca Tomuș și îi are în distribuție pe Anton Balint, Paul Bondane, Claudiu Fălămaș, Andrada Grosu, Alexandru Malaicu, Iulia Popa, Oana Marin, Tudor Răileanu, Călin Roajdă, Maria Soilică și Alexandra Șerban, se arată într-un comunicat de presă transmis de Departamentul de Artă Teatrală al ULBS. 
Romeo și Julieta a mai fost prezentat în cadrul Festivalului 25 De Ore De Teatru Non-Stop (Sibiu, 2013), Shakespeare International Festival (Essen, 2013), Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu (2013) și Teatralny Koufar (Minsk, 2014, unde a fost distins cu Premiul pentru cea mai bună regie și cu Premiul pentru cel mai bun actor în rol secundar).
 
credit foto: Sebastian Marcovici

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus