Miercuri,
01.12.2021
Parțial Noros
Acum
3°C

Marea glorie a Sibiului si Maestru al Sportului, Ionel Pavel, a murit dupa o lupta cu o boala incurabila

Marea glorie a Sibiului si Maestru al Sportului, Ionel Pavel, a murit dupa o lupta cu o boala incurabila

Ionel Pavel a decedat după o îndelungată suferinţă provocată de o formă de cancer. Fostul mare campion de speedway/dirt-track, care avea 56 de ani, a pierdut lupta cu boala incurabilă ieri dimineaţă.

“Cu deosebit regret, anunţăm plecarea dintre noi a marelui campion la dirt-track – Maestrul Sportului Pavel Ionel. Adio, campionule! Dumnezeu să te odihnească alături de ceilalţi sportivi plecaţi dintre noi şi care au făcut cinste acestui sport minunat!”, este mesajul omagial postat pe pagina de Facebook Voinţa Sibiu Speedway.   

Oficialii clubului au transmis, şi prin intermediul publicaţiei Turnul Sfatului, un mesaj prin care îşi manifestă regretul vizavi de moartea fostului antrenor de la Voinţa Sibiu Speedway: “A fost Maestrul Sporturilor cu motor, cu trei titluri de campion naţional consecutive. Un lucru rar întâlnit. A făcut mereu cinste acestui sport şi dorim să-i mulţumim pentru tot ce a realizat. Este un mare păcat că a plecat dintre noi atât de devreme”.

Ionel Pavel a fost Maestru al Sportului, singurul român care a participat în sferturile de finală ale unui Campionat Mondial de Speedway, în 1988. La 21 de ani a devenit cel mai tânăr “Maestru al Sportului”, distincţie pe care o primeşte un sportiv pentru merite deosebite. Are în palmares trei titluri consecutive de Campionat Naţional şi două competiţii internaţionale.

Foto: Arhivă Voinţa Sibiu Speedway

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

6 comentarii

Nicolae

Acum 6 ani

Dumnezeu sa-l odihneasca.
Raspunde

mircea

Acum 6 ani

Am avut onoarea sa il cunosc,cel mai mare sportiv al tari la dirt-track dumnezeu sa-l odihneasca...
Raspunde

marius

Acum 6 ani

Dumnezeu sa-l odihneasca
Raspunde

CipSB

Acum 6 ani

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Raspunde

Tatu Teddy

Acum 6 ani

Sincere condoleante. Dumnezeu sa-l odihneasca .
Raspunde

Mircea Calborean

Acum 6 ani

odihneste in pace Ionele mai devreme sau mai tarziu vom ajunge si noi acolo si o sa fim iar inpreuna
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus