Marţi,
11.05.2021
Cer Senin
Acum
9°C

Mesaje de Pasti din partea primarului si viceprimarului Avrigului

”Fie ca sfânta sârbătoare a Învierii Domnului Iisus Hristos să vă aducă lumină şi pace în suflete şi în mijlocul familiilor dumneavoastră. Să petreceţi marea sărbătoare a sfintelor Paşti cu bucurii şi să aveţi parte de alese împliniri. Încrezători în drumul mai bun care se deschide în faţă, vă doresc sărbători liniştite alături de cei dragi. Hristos a inviat!” a transmis Arnold Gunter Klingeis, primarul oraşului Avrig.

Daniel Cermonea, viceprimarul oraşului Avrig, a făcut la rândul lui urări cu ocazia Paștilor.

”Cu prilejul Sfintelor Sărbători de Paști, cea mai mare sărbătoare a întregii creștinătății, vă doresc ca sufletele să vă fie binecuvântate cu încredere, lumină, iubire şi speranţa de care aveți nevoie pentru a trece cu bine peste orice încercări. Vă transmit urările mele de bine şi vă urez un Paşte fericit şi luminos! Hristos a inviat!”.

Comentarii

2 comentarii

Virgil Popa

Acum 6 ani

Idiotul de Avrig se da in stamba, iar voi, prostimea de Sibiu, (aici ma refer la jurnalisti), il bagati in seama... Cine naiba asteapta urarile tembelului din fruntea urbei? Asta e valabil pentru toti sefii de institutii care fac urari cu diferite ocazii, cat sunt de penibile situatiile si cat de prosti sunt ei de nu-si dau seama...
Raspunde

hop

Acum 6 ani

pe cind la DNA???nimeni?nu-l vede pe asta?face chiar ce vrea?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus