Marţi,
25.01.2022
Innorat
Acum
-7°C

Loteria bonurilor: un sibian a castigat de doua ori!

”Eu sunt mai tipicar, din fire. La un moment dat mă gândeam să și lipesc bonurile, dar mă gândeam că se vor rupe dacă trebuie să le dezlipesc. Așa că le-am prins cu agrafe, pe zile. Știam că urmează extragerea, fiul meu a pornit televizorul mai tare, eram cu niște musafiri la masă. Mi-am zis numai să nu fie extrase numere mai mari, că nu aveam bonuri din astea. Sunt militar pensionat, dar lucrez în continuare în alt domeniu. Și aproape de serviciul meu este un chioșc din-ăsta, cu Fornetti. Aproape în fiecare zi îmi cumpăr câte ceva de acolo, mai și câte o cafea. Când am auzit la televizor că prima cifră e zero, că și a doua e zero, atunci i-am zis fiului meu să caute bonurile din șapte februarie. Și am din acea dată un bon de 6,45 lei și unul de 6,90”, povestește, pentru Turnul Sfatului, Marius V., sibian în vârstă de 51 de ani.
El se numără printre românii care, în dimineața acestei zile, au devenit câștigătorii primei extrageri a Loteriei Bonurilor, organizată de Ministerul Finanțelor. La această loterie participă toate bonurile eliberate în luna precedentă (pentru această primă ediție, ca o excepție, au fost acceptate atât bonurile din februarie, cât și cele din martie).

Norocos cu repetiție

Loteria Bonurilor a fost lansată de autorități pentru a determina cât mai mulți români să ceară bonul de casă atunci când cumpără ceva, în ideea reducerii evaziunii fiscale. ”Până acum nu țineam bonurile. Adică le luam, dar nu le păstram, căci nu aveam motiv. Acum, pentru prima extragere, aveam vreo șase de bonuri, cam așa. Din fire sunt mai optimist. Acum trei ani am mai câștigat la Loto. Am avut cinci numere. Dacă îl aveam și pe al șaselea, câștigam vreo 13 milioane de euro”, povestește Marius V.
La Loteria de acum, la care are două bonuri câștigătoare, nu se așteaptă însă la un câștig mare. ”Vor fi fiind mulți care au bonuri din-astea. Nu cred că voi câștiga mai mult de câteva sute de lei”, este de părere Marius V.
Premiul acestei prime extrageri a Loteriei bonurilor este de un milion de lei. În termen de 30 de zile de la extragerea de luni, 13 aprilie, toți românii care au un bon cu o valoare cuprinsă între 6,00 și 6,99 de lei trebuie să se prezinte la sediul Fiscului cu bonul original și actul de identitate. După trecerea celor 30 de zile, reprezentanții Ministerul Finanțelor vor număra câștigătorii, între care premiul de un milion de lei va fi împărțit în mod egal.
Din știrile publicate până acum, în țară sunt mai mulți români care au păstrat bonurile norocoase.
Următoarea extragere a Loteriei Bonurilor va avea loc pe 17 mai. La această extragere participă toate bonurile emise în cursul lunii aprilie, pentru valori cuprinse între 1 și 999 de lei.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

x

Acum 6 ani

E luni la ora 16.30 si aflu ca sunt 3 bonuri cu suma asta...cred ca pana la sfarsitul lunii o sa mai apara cateva sute...ca oamenii sunt necajiti...si suma o sa se imparta la cateva sute...asa incat o sa se diminueze substantial castigul
Raspunde

ana

Acum 6 ani

Bogatia incepe sub forma unui Gand. Asta scrie celebrul Napoleon Hill in cartea \" De la idee la bani\" . Cautam urgent colaboratori part- time care vor sa castige bani in timpul liber ,intr- un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Cereti detalii la ametistana***
Raspunde

Ioan Tarziu

Acum 6 ani

daca nu ai castigat la loterie mai ai o sansa: ***www.viespar.ro/?reff=2d92e983784ef2fdbf0f2b95c6b04d05
Raspunde

adi

Acum 6 ani

Folosit corespunzător, creierul nostru incredibil ne poate conduce de la sărăcie la bogăţie. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”.***part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, *** la ***: zeul_osho***
Raspunde

Andrei

Acum 6 ani

CASTIGURI ONLINE PE CALCULATOR! Cautam operator PC pentru publicare anunturi - activitate acasa, -asistenta online, -prelucrarea datelor, -promovare. Cerinte: -operare PC, -navigare pagini web, -pachet MS office. *** din start! Se lucreaza part-time/full-time acasa. Detalii la adresa de mail kl8sk48***
Raspunde

mihai

Acum 6 ani

am fost sa depun bonul fiscal si cererea pntru loterie la ANAF unde mi se cere contul bancar in care va fi depusa suma cistigata.La intrbarea daca nu am cont bancar pentru a beneficia de suma cistigata angajata ANAF a propus sa imi deschid cont ca alta solutie nu este desi desciderea unui cont necesita costuri pe care unii din cistigatori nu si le permit sau nu au nevoie.Suntem in Rominia si ANAFUL ne ocopa tot timpul. Aceeasi incompetenta si bataie de joc.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus