Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Times New Roman despre Sibiu: Judetul a dat 25% din presedintii romani si 100% din imparati

Portalul Times New Roman a găsit 12 dintre cele mai interesante fapte despre județul Sibiu. Toate sunt amuzante și cele mai multe adevărate.

• Aici s-a născut Gabriel Iohannis, un bărbat care nu e rudă cu preşedintele României, deşi poartă acelaşi nume;

• Tot în Sibiu se află Mediaş, oraș care de când are o rată mare a şomajului se numeşte Social Mediaş;

• La Răşinari s-a născut Emil Cioran, care a murit de nervi şi scârbă în timpul celebrului interviu cu Gabi Liiceanu;

• Judeţul a dat 25% din preşedinţii români şi 100% din împăraţi;

• Tot aici se află pitorescul Păltiniş, locul unde Noica avea o căbănuţă şi Andrei Pleşu mergea să-i fure mâncarea;

• În Copşa Mică s-au filmat jocul Doom şi câteva hărţi din Counterstrike;

• Județul e unit de Oltenia prin Transalpina și Valea Oltului, dar e unit de Transilvania printr-o imensă ură față de Oltenia;

• Localitatea Șelimbăr de lângă Sibiu e celebră pentru țiganii care vin lângă mașină și spun că dacă le dai un leu îți spun ce bătălie a fost aici;

• În trecut, în Sibiu trăiau foarte mulți sași, dar au fost dați afară și trimiși în Germania după 1989, pentru că meștereau încontinuu ceva și nu puteau românii, ungurii și țiganii să doarmă la prânz;

• În prezent judeţul are 375.000 de sibieni, din care 7.000.000 vând brânză prin pieţele din Bucureşti.

Sursa faptelor despre sibieni, și alte lucruri amuzante găsiți aici

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

23 comentarii

Fane încurcă lume

Acum 8 ani

Ce dracu e amuzant la penibili ăia? Credeam că am scăpat de ei dacă i-am blocat pe Facebook. Nu-i nimic, insist în continuare.
Raspunde

@1

Acum 8 ani

Ești un retardat, sau așa ești tu ??? Nu cred că ți-ai conectat creierul la tastatură. Ai o problemă. Du-te și blochează mai departe !
Raspunde

Fane încurcă lume

Acum 8 ani

De ce jignești papagalule? Așa te-au învățat părinții acasă? Să-ți fie rușine, și să le fie rușine și celor care au uitat să te educe.
Raspunde

hilarius

Acum 8 ani

Tare introducerea: \"Toate sunt amuzante și cele mai multe adevărate.\" Bravo, prostilor! Aia fac misto de voi la greu si voi le publicati bascalia, ba mai si intariti spunand ca-i adevarat! :))))))))))))
Raspunde

hilarius

Acum 8 ani

Vedeti ca ati ratat, intentionat, primele doua perle, ca doar si in titlu se vorbeste de coispe chestii si voi ati scris doar zece, iata primele doua: • A fost capitală culturală europeană în 2007, dar e capitală mondială a ţiganilor de pe la 1300; • Aşa cum buzoienii sunt cei mai scunzi moldoveni, tot aşa sibienii sunt ardelenii cu cel mai dur cap, similar ca duritate cu betonul;
Raspunde

Corector(folosing)

Acum 8 ani

ATENTIE! ::: Ip-ul tau a fost banat si nu ai dreptul de a comenta pe acest site. Daca tu consideri ca este o eroare, trimite un email catre noi, folosind informatiile disponibile pe pagina de contact.
Raspunde

error

Acum 8 ani

Aveti un plus,a venit corectorul din vacanta sau el e tot timpul distrat.
Raspunde

@ hilarus

Acum 8 ani

Bai hilarus esti penibil rau de tot, ai vrea sa fi si tu sibian\" cit ii tara si ardealu nu-i ficior ca sibianu\" atit is de \"tari de cap\" sibienii de traiesc in secolu 21 spre deosebire de tine si contaranii tai care sunteti atit de destepti ca traiti ca in evul mediu. Plus de asta comunismu s-o terminat de la Sibiu si in 89 si in 2014, da tu fiind prea prost si tare de cap nu reusesti sa observi, plus ca toate furaciunile tot din sibieni sunt descoperite. Somn usor, frustratule. Cit despre tigani aia sunt de la tine din sat, Sibiul intotdeauna o avut o populatie nobila, ia chiar si datele istorice, idiot cu cap dur comparabil ca duritate cu betonul.
Raspunde

@8

Acum 8 ani

Analfabetule cand ti se spunea ca in curand o sa fiti de rasul intregii tari din cauza amalgamului de prostie si fuduli nu m -ai crezut. Uite asta e consecinta si este numai inceputul. \"Cat ii tara Ardealului prost ca sibianu\" nu-i! \"
Raspunde

@9

Acum 8 ani

Du-te la culcare, coflingarule, bubui de prostie, timpitule, tu n-ai ce spune esti complect paralel cu viata asta, viziunea ta e redusa la tipul de asistat social, parazit pe munca altora.
Raspunde

@8

Acum 8 ani

Te rog sa ma crezi ca sibienii sunt \"dezvoltati\" doar la prostie si ciordeala. Treaba cu capu tare si tiganii nu vi le spune redactia ca nu va place si incepeti sa injurati si sa dati cu batele ca ciobanii
Raspunde

@8

Acum 8 ani

Oricum ideea e ca deja rade o tara intreaga de voi iar voi tot cu coada sus. atat de prosti sinteti
Raspunde

@8

Acum 8 ani

Sunteti. Uite ca prostia se ia. Pleac de pe siteul asta cu sibieni ca e pericol
Raspunde

@hilarus &company

Acum 8 ani

Voi vorbiti de ciordeala, rapandulelor, furati Sibiul de zeci de ani, va prinde dna-ul cu milioane de euro furati din banii publici fara sa-i fi produs voi, gunoaie securiste, paraziti la banul public. Sibienii au dezvoltat afaceri profitabile pe care voi v-ati grabit sa le sabotati , furati si falimentati, nu din banu public ca voi, apropo cind vedem o lege impotriva sabotajului economic, nu de alta dar de abia astept sa-i vad dupa gratii pe cei care au planuit sabotajul si falimentarea afacerilor sibienilor, aici o fost o cirdasie mafiota din alte zone mina in mina cu cozile de topor sibiene care ne-au vindut pentru functii si bani, indreptata impotriva sibienilor. Ba voi nu ajungeti nici la unghia mica de la piciorul unui sibian, rapandule infecte comuniste, v-ati asociat toate scursurile impotriva Sibiului, pe care l-ati furat, sabotat si subjugat zeci de ani.Bubuie si pocane prostia in voi mafiotilor, hotii ai mari isi aroga drept de control si de dat legi ticaloase ca sa-si legalizeze hotiile, in tara asta anapoda care o fost condusa de anormali. Normal ca noi suntem prosti ca spunem adevarul in tara asta anacronica unde raul e bine si invers
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 8 ani

Stati fratilor!Asta-i nimic! Sa vedeti ce-l calomniaza pe Ghita Ciobanu!Sa sparie mintea,nu alta!Ba ca o plecat cu oile-n Bahamas( o fi pe undeva prin Regat,ca n-am mai auzit de satu\'asta)ba ca organizeaza lupte ilegale de ovine,ba ca s-o facut frizer ori ca tolereaza mulgeri ilegale!Trebuie sa luam atitutine!Nu se mai poate asa!Ajungem ca 14,daca ne mai lasam calcati in picioare!
Raspunde

sibian

Acum 8 ani

haideti toti sa dam niste comenturi pe times new roman sa nu aiba aia impresia ca ei ne fac prosti si noi stam asa
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 8 ani

Haideti!Sa dam cu comenturile-n ei! Cine n-are comentu\' la el sa dea cu cas ori brinza!
Raspunde

@17

Acum 8 ani

Astia sunt asa de simpatici ca nici cand ii faci prosti in fata nu se prind! Eu cred ca aia cu Sibiu orasul handicapatilor e pe bune , si sincer cred ca e mai trist decat un oras de excroci !
Raspunde

joseph

Acum 8 ani

18, Ce e ăla excroc, o fi vreun fost scroc??? Ai de capu\' tău, du-te pe la multiplex mai des, poate se mai prinde și de tine ceva gramatică...
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 8 ani

Nenorocitii aia nu se lasa:ia luati de-aici:***www.timesnewroman.ro/ovi/iohannis-cheama-partidele-la-consultari Cineva trebuie sa le bage mintile-n cap!
Raspunde

@joseph alias fraierul

Acum 8 ani

Abia te asteptam Uite am gresit am scris Shopping shity in ln loc de sibiu shoping city Iar cealalta greseala era chiar referitor la tine Sibian =joseph= exscrot Dar am uitat voi cei din shiitty sunteti cam prostovani asa ca stilul lui times new roman nu va afecteaza PS o mesteci cu placere nu-i asa?
Raspunde

salutari

Acum 8 ani

Frustare mare si oftica asisderea. Sibiul saluta ofticatii
Raspunde

x

Acum 8 ani

dadea si mai mult daca aveam un cinema multiplex!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus