Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Am putea avea magazin IKEA la 150 de kilometri de Sibiu

IKEA analizează în această perioadă posibilitatea deschiderii unui nou magazine în România, la Brașov.

Conform jurnaliștilor de la Bună Ziua Brașov, conducerea companiei suedeze se află „în continuare în faza de prospectare pentru a găsi cea mai potrivită locaţie pentru următorul magazin”.

Bună Ziua Brașov mai scrie că, potrivit informaţiilor de pe piaţa mobilei, IKEA ar analiza două posibile locaţii la Braşov. Una dintre acestea se află în zona Coresi Shopping Center, cealaltă la ieşirea spre Sibiu. Compania nu a dorit să comenteze informaţiile, comunicând doar că „ne dorim să ajungem mai aproape de mai mulţi dintre români şi sperăm să reuşim acest lucru şi prin intermediul unui nou magazin, cât mai curând”. 

IKEA prospectează de mai bine de trei ani, în 2012 anunţând ca posibile locaţii pentru un nou magazin Braşov, Cluj-Napoca şi Constanţa.

foto media.rtv.net

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

14 comentarii

Asa, si?

Acum 8 ani

Pana nu se face un mall cu cinema multiplex, Sibiul nu are valoare.
Raspunde

alzara

Acum 8 ani

V.V.Ponta : aeroporturile internationale BV, SB, Tg M si in curand Alba Iulia se vor canibaliza ! Dupa ploaie chepeneag, dupa soare clop in cap! Vizionari -dupã , politicienii romani.
Raspunde

eu

Acum 8 ani

Mda, se pare ca in Sibiu sunt oameni cu bani gata gata sa sara in sus la deschiderea de noi magazine. Creati locuri de munca pentru tineri domnule!
Raspunde

@13

Acum 8 ani

Lasa domnule ca va da Johannis Romania inapoi si va aduce si copii si parintii acestora din strainatate. Atunci o sa aveti si bani si puteti merge la toate magazinele din Sibiu,Brasov, in excursii la Viena si in toate orasele din Germania. Numai ca toate pas cu pas,nu va ingramaditi ca sunteti sub administratie saseasca ce dracu !
Raspunde

Rody

Acum 8 ani

Dar cand un cinema multiplex?? De ani de zile tot asteptam...chiar nu poate face nimic mai marii orashului pentru platitorii d-e impozite??
Raspunde

@5

Acum 8 ani

Da ce-ai bre, la tine acasă nu merg torrenturile? Tre\' musai să dai 20 de lei pe un film + 10 lei pe o pungă de popcorn? Astea-s prețuri de multiplex.
Raspunde

@6

Acum 8 ani

30 ron si 15 pe popcorn , basca ca tu dai si bani de transport ( ca de dormit dormi sigur in gara sau in vreo statie IJTBV care oricum sunt de vreo 3 ori mai mari decat gara din Brasov)
Raspunde

late

Acum 8 ani

ikea se misca cam tirziu, era bine sa faca pasul cel putin spre cluj mai inainte, sa nu tot caram din Bucuresti
Raspunde

###

Acum 8 ani

Adică în Brașov? Brașovul e la 144 km de Sibiu.
Raspunde

mm

Acum 8 ani

Ce legatura are asta cu Sibiul? Voi pe cine reprezentati de fapt?
Raspunde

unu fara nume

Acum 8 ani

zau de ne intereseaza pe noi sibieni ce face iasoveni ,bai si tu aia cu plombatu lui ,johannis ,uitate de unde va transmis un paste fericit al vostru ortodox ,si adminstratiei sibiene cind va apucati de noul teatru din zona piata 90 ,va luato bucurestiu inainte de si la sibiu se desfasoara cel mai puternic festival de teatru din lume ,tineti cam de mult gropa de gunoi in mijlocu otasului ,si ce se intimpla cu fosta cazarma 90 gasiti ediililor o utilitate ,va miscati cam dreu ,pina va apucati voi de facut vo ia copy -paste inainte ,uitativsa la proiectu ,acua -parc ,contestat de ecologisti din toate localitatille frustrate din tara si acum facute la ei ,acolo nu s-au sesizat ecologisti numai la sibiu ,si cind va mai duceti cu un proiect de cofinantare ,fiti foarte atenti ca aia de alba xeroxaza proiectele sibiului si le vige mai departe ,prea seamana piatetele din tara cu cele de la sibiu ,torti au dato pe piatra cubica si fintini cu muzica .pina si bucurestiu ne copiaza la greu semn bun suntem recunoscuti ca promotori ai dezvoltari urbane ,apucativa de ce si-a propus johannis cu zona pietei uniri pina nu va fura ideia vreo localitate copy -paste din tara si dupa se lauda ca au fost primi care au implementat proiectu sibiului e plina tara de xerox
Raspunde

@@@

Acum 8 ani

\'\'IKEA prospectează de mai bine de trei ani\'\' sa mai prospecteze inca vreo 30 :)) oricum nu-mi plac chiftelutele ikea. locatii unde trebuie sa deschida sunt timisoara sau/si cluj. sibiul usor prea mic, plin din pacate de saracia din judet si olteni ce muncesc in fabrici. brasov/stalin/moldova ardeleneasca prea sarac si lipsit de economie(pleaca populatia de acolo pe capete zilnic.
Raspunde

@12

Acum 8 ani

Lasa bai ca vin in locul lor sibienii mai rasariti..aia dobitoci ca si tine raman sa steavla coada ca animalele in noroi sa vada un film!
Raspunde

@@@

Acum 8 ani

postac de serviciu? nu te ataca singur limitatule....ai vazut la 6 dimineata din regio cati cobor? ne UMPLEM DE TARANIME dimineata, posibil si colonia muncitoreasca de bloace, stalin :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus