Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Record de vizitatori la Muzeul Brukenthal, intr-o saptamana

Expozițiile Muzeului Național Brukenthal au fost vizitate într-o săptămână de 13125 de vizitatori, în special elevi, preșcolari și cadre didactice din toată țara, în cadrul programului ”Școala altfel”.

Cele mai multe vizite – 6.302 - au avut loc în Galeriile de artă europeană și artă românească din Palatul Brukenthal și Casa Albastră. Dioramele dedicate ecosistemelor de pe Terra și dinozaurii din grădina Muzeului de Istorie Naturală au atras 3.335 de copii și însoțitori. Alți 1.835 vizitatori s-au familiarizat cu istoria breslelor sibiene și evoluția comunităților umane, la Muzeul de Istorie Casa Altemberger. La Muzeul de Vânătoare au poposit  734 copii, la Muzeul de Farmacie –268, iar în expoziția de reptile vii – 651 copii și însoțitori.

Anul trecut în Săptămâna Școala Altfel, în expozițiile Muzeului Național Brukenthal au avut loc 7.814 vizite.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

sibianca

Acum 8 ani

Ar fi bine ca mai multi sibieni sa viziteze muzeele din Sibiu(si nu numai) nu doar cand e gratis(vezi noaptea muzeelor cand brusc si subit avem atatia\"iubitori de cultura\").S-ar sprijini astfel -si financiar- actiunile si lucrurile de valoare din tara noastra.
Raspunde

Bineinteles

Acum 8 ani

Ca merge lumea la muzeu, daca nu avem si noi in oras un cinema multiplex, sa vedem cele mai noi si interesante filme. Ce faceti cu taxele si impozitele noastre, mai-marii orasului?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus