Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Un sibian rupt de beat s-a rasturnat cu masina pe drumul spre Poplaca

Un  șofer de 45 de ani din Sibiu, testat ulterior cu aparatul etilotest la 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, s-a răsturnat ieri cu mașina pe drumul Sibiu-Poplaca.

Conform reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, accidentul a avut loc ieri seară, în în jurul orei 19:30. ”În timp ce conducea autoturismul pe DJ 106 R, Sibiu — Poplaca, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a intrat în coliziune cu un parapet metalic aflat pe marginea părții carosabile și s-a răsturnat în afara drumului. Conducătorul auto, aflat singur în mașină, nu a suferit vătămări corporale, în schimb, la testarea cu aparatul etilotest, a prezentat un rezultat de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat”, spun polițiștii sibieni.

Acum, oamenii legii fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism având o îmbibație alcoolică peste limita legal admisă, conform articolului 336 aliniatul 1 din Codul Penal.

foto arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 508

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

15 comentarii

un sibian

Acum 9 ani

oare n-ar fi sunat mai normal \"in starea avansata de ebrietate\" in loc de \"Un sibian rupt de beat\"???
Raspunde

@1

Acum 9 ani

Cam ai dreptate...titlul scris asa aduce a venetic manelist...nicidecum a jurnalist sibian!
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 9 ani

\'\'...oamenii legii fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism având o îmbibație alcoolică peste limita legal admisă\'\'.Tipu\'nu si-o fi dat seama ca si rabla-i manga!
Raspunde

SIBIAN

Acum 9 ani

Poza este sugetiva ..De cind nu am mai fost la Poplaca au bagat si tramvaiul ce l-au scos de la Rasinari ... Macar sa fi gasit o poza fara liniile alea ..
Raspunde

Gheorghe de Gheorghe

Acum 9 ani

ăla-i drumul spre Poplaca? din ce îmi mai aduc eu aminte seamănă mai degrabă cu drumul spre Dumbravă...
Raspunde

Dar ce ..

Acum 9 ani

cauta parapetul pe marginea drumului ? Nasol. Daca eram in Caracal si aveam parapetul in mijoculul drumului, scapa. Pentru mentinerea spiritului :).. O filmare de pe undeva prin state ; Unui tip, probabil mai beat decat amicul nostru, i se da alcooltestul.. El ia aparatul (care ce-i drept seamana cu o sticla de saniuta), baga mustiucul in gura si incearca sa bea, dand capu pe spate.
Raspunde

Lucratian

Acum 9 ani

Lumea merge la carciuma pentru ca nu sunt alte atractii in orasul nostru, cum ar fi un cinema multiplex. Ce faceti cu banii nostri din taxe si impozite, stimati conducatori?!
Raspunde

@7

Acum 9 ani

:))))))))))(((((((((((((Pai de aia beau de rup romanii mai Lucratian?ati innebunit toti cu cinema multiplex....doamne da-va mintea de pe urma ratati de cinefili ce va credeti...e vai de viata voastra...sunteti rupti in fund ,morti de foame si voua va arde de cinema multiplex....huoooo ...fraieri cocliti ce sunteti!!!
Raspunde

motociclist de enduro

Acum 9 ani

probabil o incercat sa mearga si el pe pista de biciclisti
Raspunde

@ 7

Acum 9 ani

un cinema multiplex e prin definitie o investitie private...ce legatura are cu subiectul si cu banii din taxe si impozite...vezi vreo diferenta intre tine si cel cu accidental?
Raspunde

alzara

Acum 9 ani

Ati ajuns sub nivelul Tribunei lui David. Reportaje din fata laptopului, limbaj de gang, chin sa faci numarul de semne. Performante infraprovinciale (fac de jurnalism....)
Raspunde

Moonwalker

Acum 9 ani

sa vedem cum se aplica noul cod..Ar trebui inchisoare de ma 1-5 ani pt alcoolemia asta!
Raspunde

cine ma

Acum 9 ani

@12 ce inchisoare ? tu nu intelegi ca omul a baut de suparare ca nu are un cinema multiplex in oras
Raspunde

@SD

Acum 9 ani

Acelasi si unicul Stefan Dobre!
Raspunde

costy

Acum 9 ani

Istoria omenirii este scrisă de cei care şi-au propus scopuri măreţe şi care au persistat cu îndârjire, uneori timp de ani de zile, până le-au atins. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”.***part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, *** la *** : costicapanaite56***
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus