Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Copil de 4 ani ranit grav pe trecerea de pietoni

Un copil de doar patru ani a fost lovit ieri pe trecerea de pietoni, aflată la intersecția străzilor Semaforului cu Șureanu, după ce a fugit de lângă mama lui. El a fost acroșat de o șoferiță de 36 de ani, din Sibiu.

În urma accidentului copilul a ajuns la Spitalul de Pediatrie cu răni grave. Evenimentul a avut loc în jurul orei 16:40.

”Copilul de 4 ani, însoțit de către mama sa, a fugit pe trecerea pentru pietoni situată la intersecția cu strada Șureanu și a fost acroșat de un autoturism care circulă spre strada Rahovei, condus de către o sibiancă în vârstă de 36 de ani. În urma accidentului, copilul a fost transportat cu răni grave la Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu, unde a rămas internat. Cercetările continuă în vederea stabilirii persoanelor care se fac vinovate de producerea acestui accident rutier și aplicarea măsurilor legale”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

pop

Acum 9 ani

Si reprezentantii celor responsabili cu semafoarele ar trebui sa rezolve problema semafoarelor de la masini care au vere la dreapta si in acelasi timp si la trecerea de pietoni e verde. Mi-e groaza ca zilnic fetitele mele traverseaza pe Semaforului cu Milea si Iorga cu Milea pe astfel de treceri!!!
Raspunde

k.

Acum 9 ani

La cum se circula in Sibiu un singur copil mort pare de necrezut. Politia nu face nimic. Sunt strazi unde imbatranesti la trecerea de pietoni ca pana nu ajunge un morcovit sau pana nu blufezi tu coborandu-te in strada (si atunci opresc doar cei de pe banda \"ta\") nu te lasa nimeni, ba te mai si clanxoneaza ca nu ai invatat inca sa zbori sau sa te teleportezi de partea cealalta. In 2 randuri m-am oprit in mijlocul trecerii ca sa treaca \"soferii\" pe cealalta banda. Aveau viteze de nici sa fi franat nu cred ca mai rezolvau ceva... si eu sunt genul ala de pieton injurat ca nu se grabeste pe treceri (ce vreau sa zic e ca nu e riscul sa le sar in fata). Inca vreo cativa si poate se sesizeaza si politia. Le dau eu un pont la cei din Selimbar: pe Dna. Stanca daca stau 2 zile isi fac cota de amenzi pe 3 luni.
Raspunde

xyz

Acum 9 ani

Poate cu ocazia asta o sa inceapa domnii politisti sa dea amenzi celor care parcheaza inainte de trecerile pentru pietoni. Stiti cate amenzi se pod da zilnic numai pe semaforului? ZECI !!! Desi legea spune cat se poate de clar ca traversarea nu se faace in fuga, pun pariu ca tot soferita o sa fie declarata vinovata. Cu toate acestea, stici cine poarta vina cea mai mare pentru producerea acestui accident? Parintii care nu stiu sa faca putina educatie rutiera cu copiii. In cazul de fata, fiind vorba de un copil de 4 ani, nu pot sa realizez cum a fugit singur pe trecere, desi era insotit de mama. Este tragic ceea ce s-a intamplat si sincer imi pare rau pentru copil, dar sa lasi un copil de 4 ani pe o strada atat de circulata, fara sa-l ti de manuta, mi se pare incontienta curata.
Raspunde

xyz

Acum 9 ani

Acum este 16:51. Aricolul a fost publicat la 23 Aprilie 2015 14:15, iar \" Evenimentul a avut loc în jurul orei 16:40.\". WTF?
Raspunde

...

Acum 9 ani

parcatul in imediata apropiere a trecerii de pietoni sau in buza intersectiei (linie continua) a devenit sport local in Sibiu. Si culmea e ca de cele mai multe ori cei care parcheaza astfel au si masini destul de voluminoase, astfel incat sa nu ai vreo sansa sa vezi ceva dupa ei...A se vedea Bd. Victoriei, Calea Poplacii, CAlea Dumbravii, Mihai Viteazul...sunt prea multe... Chiar ar putea face un ban cinstit si politia si cei de la ridicari.
Raspunde

stefano

Acum 9 ani

Ai nevoie de finantare pentru casa ta, pentru afacerea dvs., pentru cumpărarea de o masina, Vand motocicleta, creaţi-vă propriul companie cu nevoile dumneavoastra personale în plus să se îndoiască. Oferim împrumuturi personale de 1000 €800 000 cu o rată a dobânzii 3% nominală indiferent de suma. Vă rugăm să indicaţi valoarea exactă de cereri de împrumut, şi vă doresc să data. Vă rugăm să ne contactaţi pentru credite personale: PS: am da oamenilor succesorii rambursa moi.stefanosantori33***ia Cră
Raspunde

l

Acum 9 ani

catre k Pai daca numa morcovitii te lasa sa treci, mai bine nu te-ar lasa nici eu, la ce gura aurita ai
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus