Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Noaptea Muzeelor in Muzeul Astra: concerte, proiectii peste lac si expozitii

Pe 16 mai, în Noaptea Muzeelor, peste 300 de artişti şi muzeografi vor fi alături de vizitatorii care vor trece pragul Muzeului ASTRA pentru proiecţii video peste luciul lacului, urmate de dansuri populare, petreceri în aer liber, concerte, căluşeri şi expoziţii.

,,În 2015, Muzeul ASTRA împreună cu Consiliul Judeţean Sibiu aduc în prim plan o serie de evenimente dedicate publicului din ţară şi din străinătate. Sunt acţiuni unde turişti şi localnici deopotrivă pot să participe şi apoi să ducă mai departe toate experienţele trăite în Muzeu. ,,Noaptea Europeană a Muzeelor” este un eveniment pe care Muzeul ASTRA îl va aborda diferit faţă de alte ediţii. Anul acesta, la ediţia cu numărul XI, pregătim un program unic, marcat prin multă mişcare şi cu multe surprize pentru public”, a declarat Ciprian Ştefan, managerul C.N.M. ASTRA.

Intrarea va fi liberă în toate unitățile C.N.M ASTRA pe tot parcursul evenimentului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

Tiberian

Acum 8 ani

Ce frumos ar fi sa avem si un cinema multiplex, sa aiba intrarea libera in 16 mai si sa ne bucuram de filmele noi si interesante. Domnilor conducatori, ne aude cineva??
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus