Duminică,
17.10.2021
Innorat
Acum
10°C

Turcan cere Inspectoratului Scolar un raport "al violentei" din scolile sibiene

Raluca Turcan îi solicită Inspectorului Școlar General Ștefan Firu să prezinte măsurile de securitate luate în școlile din județul Sibiu, precum și publicarea unui raport la nivelul județului cu privire la violența în instituțiile de învățământ. Deputatul de Sibiu a transmis ieri o adresă Inspectorului Școlar General, Ștefan Firu prin care îi solicită să prezinte care sunt măsurile de securitate luate în școlile din județul Sibiu, pentru a putea fi evitate actele de violență, ca cel petrecut la Școala Generală nr. 5 “Regina Maria” din municipiul Sibiu. ”Datele apărute în spațiul public menționează că, în urma acestei agresiuni, un elev de 12 ani a necesitat îngrijiri medicale. Vă solicit să-mi precizați dacă informația este adevărată, care este poziția Inspectoratului Școlar cu privire la situația menționată și care sunt măsurile de securitate luate în școlile din județul Sibiu, pentru a putea fi evitate astfel de incidente.” a menţionat Raluca Turcan în adresa trimisă.
De asemenea, deputatul Raluca Turcan îi solicită Inspectorului Școlar General "publicarea unui raport la nivelul județului cu privire la violența în instituțiile de învățământ care sa cuprindă: numărul cazurilor de violență în școli, sancțiunile aplicate celor responsabili de siguranța în școli şi câte școli au asigurată paza şi protecția elevilor".
Deputatul PNL semnalează faptul că, potrivit datelor UNICEF, aproape 60% dintre elevii români cu vârsta între 11 şi 15 ani admit că au participat la acte de violenţă verbală sau fizică împotriva colegilor de şcoală.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

12 comentarii

Mitica

Acum 6 ani

Mai bine ai cere un raport privind liceul agricol sau liceul de arta probleme care ard la Sibiu si pe tine nu te intereseaza
Raspunde

Victor

Acum 6 ani

Oare doamna Turcan a alocat bani pentru aceste servicii cand erau ai ei la putere? Mi-amintesc ca au cam taiat din bani nu au dat... Stie dansa ca aceste servicii sunt asigurate de proprietarii imobilelor adica de primării sau din fondurile scolilor, si asta daca au bani?
Raspunde

Nemilosu

Acum 6 ani

Corect, 1 si 2... Turcan e o pripasita din Botosani si se da sibianca, la fel cum se da curata, cand a stat la masa cu toti ticalosii. Sper sa dea si ea barba-su rapoarte.
Raspunde

joseph

Acum 6 ani

Băi, Nemilosule, dacă tu judeci oamenii după ocurile de baștină și te mai dai și sibian get-beget, atunci ești o rușine pentru orașul ăsta. În rest, da, sunt de acord cu tine, Turcan este o chestie imorală.
Raspunde

alzara

Acum 6 ani

Jud Botosani are cea mai densa reprezentare in panteonul cultural / stiintific roman (Breban ar compara cu Timisul...) Raluca nu se numara acolo.
Raspunde

Mama prostilor e mereu gravida

Acum 6 ani

Breaking news- Turnul Sfatului- D-na Turcan a tras un part!....Sunteti penibili...de vanduti.
Raspunde

DOAMNA BOcTOX

Acum 6 ani

CERETI SI SITUATIA RETROCEDARILOR CATRE BISERICA EVANGHELICA??????
Raspunde

ha ha

Acum 6 ani

tanti botox vorbesti numai aiurea....k de facut mai putin.....oare de ce nu ti pierzi timpul sa faci ordine in soldova?...pinochio rade de voi si face cu psd-ul de la alegeri ce vor muschii lor......daca erati tari cu johannis disparea ciuma rosie....cred k in curand va zboara astia impreuna cu johannis din politica parsiva
Raspunde

unu

Acum 6 ani

lasa-ne, lasa-ne ... dute, dute cat mai departe (sau pana in V. Aaron si Broscarie si vorbeste cu oamenii) dupa care vino sa tii lectii de masuri pentru populatie...
Raspunde

x

Acum 6 ani

nu faceti si un raport al numarului de cinema multiplex din oras? Ati ramane surprinsi!
Raspunde

ardelean

Acum 6 ani

Eu nu stiu cum dracu nu i rusine la uscata asta de moldoveanca sa mai ceara socoteala. Marsh la moldova scarba, ati inundat ardealul cu tupeu si nesimtire. Putori imputite ce sunteti !
Raspunde

@ lavinia

Acum 6 ani

ralukuta s-a dat cu ceara in poza asta?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus