Miercuri,
08.02.2023
Cer Senin
Acum
-3°C

Festivalul “25 de ore de teatru non-stop" s-a incheiat, spectacolele BIS Teatru Sibiu continua

În 25-26 aprilie a avut loc la Sibiu ediția aniversară a festivalului independent “25 de ore de teatru non-stop”, organizat de Asociația Culturală BIS.

A fost cea mai complexă ediție de până acum, însumând 17 locații de joc, 29 de spectacole și evenimente suprapuse în mai mult de 25 de ore și peste 4.000 de spectatori. Oragnizatorii evenimentului, Asociația Culturală BIS produc de-a lungul anului spectacole de teatru independent jucate în spații alternative sub sigla BIS Teatru (Compania Teatrală BIS).

Finalul de stagiune are loc în luna mai, la Atrium Cafe Bistro & Art, în Piața Mică a Sibiului. Luni, 11 mai, la ora 21:00, BIS Teatru prezintă performance-ul muzical “Beat Bukowski”, cu Claudiu Fălămaș și Flora Pop. În caz de condiții meteo prielnice evenimentul va avea loc pe terasa Atrium (Podul Minciunilor). În caz contrar spectacolul va avea loc în incinta Atrium Cafe Bistro & Art (Piața Mică nr. 16).

Spectacolul a pornit ca o aventură personală a performerului Claudiu Fălămaș, actorul - orchestră care folosește în acest show patru instrumente și nenumărate efecte audio. Versurile (în original, în limba engleză) sunt preluate din volumul “Love is a Dog from Hell” al lui Charles Bukowski, iar muzica originală este compusă de Claudiu Fălămaș.

Versiunea de luni seară include prezența și prestația violonistei Flora Pop. Spectacolul împlinește un an de la prima ieșire la public. Între timp s-a jucat în nenumărate spații neconvenționale din Europa și din țară. (Ultima reprezențație a avut loc în cadrul festivalului „25 de ore de teatru non-stop”).

Pentru spectacolul de luni, 18 mai se pot face rezervări la numărul de telefon 0723287486. (Preţul unui bilet este de 20 lei). Următoarele spectacole BIS Teatru, care vor încheia stagiunea, se vor juca, de asemenea, la Atrium Cafe Bistro & Art, după următorul program:

Luni, 18 mai, ora 21:00– “Monoloagele vaginului” cu: Serenela Mureșan, Cristina Ragos și Codruța Vasiu

Luni, 25 mai, ora 21:00 – “Născut în ’90” cu: Andrada Grosu, Aneea Opriș și Claudiu Fălămaș. Regia: Bogdan Sărătean

Detalii pe pagina de facebook: www.facebook.com/respira.teatru

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

2 comentarii

dana

Acum 7 ani

Succesul vine pentru cei care au o conștiință de succes. Asta scrie celebrul Napoleon Hill în cartea ”De la idee la bani”.***part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, *** la *** daniela6711***
Raspunde

Maria

Acum 7 ani

Pentru Nascut in 90\' cum se procedeaza? Biletul e tot 20 lei ? şi daca da .. de unde putem cumpara?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus