Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Doi juniori de la ACS Alma Sibiu au evoluat in tricoul Stelei. Intr-un amical international la under 15

Doi juniori de la Școala de Fotbal ACS Alma Sibiu au evoluat în tricoul juniorilor U 15 ai campioanei României en-titre, Steaua, după o colaborare începută în acest an, cu o săptămână de pregătire în Bucureşti şi cu trei meciuri amicale disputate între juniorii ambelor formaţii. Cei doi sibieni care au jucat în amicalul Stelei cu Ludogorets Razgrad, încheiat cu victoria bulgarilor 2-0, sunt Adrian Șulea şi Teodor Coman. Partida s-a vrut a fi o “mini-revanşă”, pentru eliminarea echipei de seniori a Stelei, în play-off-ul Ligii Campionilor de către gruparea bulgară. Din păcate pentru cei doi sibieni şi juniorii Stelei, rezultatul nu a fost unul favorabil, însă un moment special a avut loc la scorul de 0-0, când Steaua a primit gratuit o lovitură de la 11 m. În semn de fair-play, un jucător al Stelei a trimis mingea intenţionat în afara cadrului porţii.

 

steaua

Poză de grupă cu cele două echipe, înaintea partidei/FOTO: www.scoaladefotbal-sibiu.ro

 

“Chiar dacă au avut emoţii în primul lor meci jucat în tricoul Stelei, băieţii noştri s-au integrat rapid în jocul combinativ al steliştilor şi au trecut cu brio acest prim test. Antrenorul echipei gazdă, Alin Dumitru, şi directorul Academiei din Ghencea, Masimo Pedrazzini, au fost mulţumiţi de prestaţia celor doi juniori, i-au lăudat la sfârşitul meciului în faţa antrenorilor noştri prezenţi, Iulian Merintean şi Andrei Dragusin, şi i-au invitat şi la alte meciuri viitoare”, susţin oficialii clubului sibian.

Teodor Coman a jucat prima repriză şi un sfert de oră din a doua repriză, în timp ce Adrian Șulea a evoluat în cel de-al doilea act.

Echipa Stelei, pregătită de Alin Dumitriu, sub coordonarea lui Massimo Pedrazzini, este aşteptată la Razgrad, pe 15 mai, însă puştii de la ACS Alma nu vor face deplasarea în Bulgaria.

 

Foto: www.scoaladefotbal-sibiu.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus