Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
7°C

Accidentul de la Sura. Copilul de 8 ani, care si-a pierdut mama, a iesit din coma

Copilul de 8 ani care a fost grav accidentat în timp ce se afla cu părinții săi în mașină, în zona localității Șura Mare, a ieșit ieri din comă și este conștient. Apropiații sunt nevoiți să îi explice, acum, de ce se află în spital și faptul că mama sa a murit pe loc, în accidentul de duminică. Femeia de 31 de ani a fost înmormântată alaltăieri, în satul Mag, alături de fratele său, care se afla la volan și care a murit și el, carbonizat, după ce mașina a luat foc.

Băiatul de 8 ani a fost preluat de medici și transportat de urgență, atunci, la Spitalul Clinic Județean. Copilul a fost în comă indusă și intubat, dar starea sa a evoluat foarte bine, iar medicii l-au scos de pe aparate. “A fost detubat în cursul zilei de 14 mai. În momentul de faţă este conştient şi stabil din punctul de vedere al funcţiilor vitale. Necesită în continuare tratament de specialitate, fiind menţinut sub atenta supraveghere a personalului medical din cadrul Secţiei ATI”, spune Decebal Todăriţă, purtător de cuvânt SCJU Sibiu.

Tatăl său a suferit mai multe fracturi, dar a supraviețuit și va trebui să îl îngrijească, acum, atât pe copilul de 8 ani, cât și pe sora sa, de 13 ani.

Tânărul care a provocat accidentul (foto) și care era băut este cercetat acum pentru omor din culpă.

Mai multe despre accident:

19 ani, permis suspendat de două ori pentru alcool: un șofer a ars de viu, un copil e în comă, iar mama decedată

Actualizare. Accidentul de la Șura Mare: șoferul vinovat e conștient, pentru copilul de opt ani pronosticul e rezervat

Autorul tragediei din Șura Mare: ”Conduci prudent? Noi deja ne-am consolat. Niciunul dintre noi nu o să moară-n pat!”

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

sibian

Acum 8 ani

Sa-i dea Dumnezeu sanatate , sa se faca bine . El chiar nu a avut nici cea mai mica vina .
Raspunde

Anonim

Acum 8 ani

Sa ii spuna criminalu ala nenorocit,ca io omarat mama.
Raspunde

raduradu

Acum 8 ani

un glon = 10 lei
Raspunde

raduradu

Acum 8 ani

un glont = 10 lei
Raspunde

dw

Acum 8 ani

puscaria nu-i deajuns pt. criminalul asta
Raspunde

rami

Acum 8 ani

Caut colaboratori pentru publicare anunturi.Se lucrează comod de acasă maxim 3ore/zi.Instruire gratuita oferita sub forma unor lecții prin email.Acest proiect vizeaza piața americana a cartilor electronice.Oferim și solicitam seriozitate.Pentru informații trimiteți textul ”info”la adresa maximbr79***.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus