Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Aproape au omorat un om in bataie si l-au abandonat in sant

Trei bărbați au lăsat aproape fără suflare un localnic din Șeica Mare, pe care s-au răzbunat de supărare că nu l-au găsit pe cel pe care vroiau, de fapt, să-l bată.

Cei trei erau puși pe bătaie în noaptea dintre 12 spre 13 mai. Unul dintre aceștia le-a spus prietenilor că ciobanul pe care l-a avut angajat i-a furat din oi, după care a plecat, credeau ei, la o stână din Cristian. Un motiv suficient pentru ca bărbații din Șura Mare și Nou, în vârstă de 29, 31 şi 57 de ani, să fie determinați să-l omoare pe presupusul hoț.

În noaptea respectivă, bătăușii au căutat la fiecare stână din zona Cristian. Pentru că nu l-au găsit pe cel pe care-l căutau, și-au dus planul la îndeplinire cu un alt bărbat, de 48 de ani, din Șeica Mare, pe care l-au găsit la una dintre stâne. Cel mai probabil, omul nu le-a vorbit suficient de politicos, iar bărbații l-au bătut și l-au obligat să intre în mașina lor. Localnicul din Șeica a fost atât de violent lovit, încât a rămas aproape fără suflare. Cei trei l-au abandonat, în stare de inconștiență, într-un șanț de pe DJ 106 D, care face legătura dintre Orlat și Rășinari. Trecătorii l-au văzut acolo a doua zi dimineața și au sunat la 112. "La fata locului s-a deplasat echipa operativă, victima fiind transportată de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu. Întrucât victima prezenta leziuni grave, cercetarea acestui caz a fost preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu", spun reprezentanții IPJ Sibiu.

Toți cei trei bărbați care au căutat dreptatea cu pumnul riscă acum să ajungă la închisoare. "În urma probatoriului administrat şi a concluziilor medico-legale formulate, împotriva celor trei bănuiţi s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar în cursul acestei zile vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la infracţiunea de omor şi lipsire de libertate", se arată într-un comunicat din partea IPJ Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

7 comentarii

unu

Acum 8 ani

Niste ciobani ! :))
Raspunde

adi3

Acum 8 ani

@pt unu TIGANI
Raspunde

x

Acum 8 ani

executie publica pt criminali
Raspunde

student valcean cu buletin de sibiu

Acum 8 ani

sibieni
Raspunde

@student

Acum 8 ani

adica gipsani. adica, tot aia.
Raspunde

@ 4

Acum 8 ani

da...sunt chiar putin peste olteni...ca altfel n-ati mai fi voi in Sibiu sa scrieti comentarii tampite prin ziarele online!!! ati fi la voi in Oltenia sa va bucurati de tot ce ofera zona...hai sictir!
Raspunde

Susana

Acum 8 ani

MUNCA LA DOMICILIU online, intr-un proiect nou si de viitor.Daca vrei sa obtii un venit suplimentar legal,participa si TU. Nu ai nevoie de experienta doar de calculator, conexiune la internet si seriozitate maxima. Primest indrumare sub forma unor lectii pe o durata de cateva zile.Pentru mai multe detalii trimite cu incredere cuvantul PROIECT la adresa de mail:mago_zsuzsanna***
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus