Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Cine ar merge in vacanta in Coreea de Nord?

Coreea de Nord nu este o destinaţie atractivă pentru turiştii europeni, însă litoralul din ţara lui Kim Jong-un are câteva avantaje care merită luate în calcul atunci când vă decideţi unde să vă petreceţi vacanţa de vară.

Ţara condusă de Kim Jong-un are plaje unde nu se găsesc gunoaie, iar apa este cristalină, neexistând riscul de a găsi alge.

Operatorul britanic de turism Young Pioneer Tours (YPT) lansează tuturor oferta de a-şi petrece vacanţa pe litoralul Coreei de Nord.

Pentru 865 de lire sterline (1.195 euro), operatorul britanic asigură şase zile de distracţie în Coreea de Nord, fără a include timpul petrecut pe drum, potrivit dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

Gareth Johnson, patronul companiei de turism, susţine că nu există nicio grijă privind securitatea pe parcursul vacanţei.

"Pentru că Republica Democrată Coreeană este o societate guvernată de legi stricte, este absolut sigură (n.r. - ca destinaţie)", a declarat Gareth Johnson pentru MailOnline Travel.

"Aş spune că e mai sigur decât să mergi pe o stradă din Londra. Suntem foarte oneşti cu clienţii noştri atunci când fac rezervări pentru vacanţă", a precizat acesta.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

dw

Acum 8 ani

pe mine unu nu ma tenteaza tara asta
Raspunde

x

Acum 8 ani

daca au si cinema multiplex, merita sa mergem!
Raspunde

eu

Acum 8 ani

mai du-te ma in mortzii matii cu multiplexul.
Raspunde

@@@

Acum 8 ani

...am intrat ca sa-i zic aluia cu multisexu\' sa se duca si voila ! ....... :))))))))
Raspunde

turist

Acum 8 ani

Daca ma sponsorizeaza cineva, de ce nu. Se pare ca numai in tara asta ne place gunoiul de este atita mizerie. Ba dincolo fiecare este responsabil de gunoiul lui, nu vine altu sa stringa dupa tine, cum vezi aici toti arunca mucuri de tigari, hirtii si cite si mai cite, sa vina altii ca sa curete dupa ei. Ba eu as da amenzi usturatoare asa cum se dau in Indonezia . Mai mare rusinea cind vezi ca vin americanii sa stringa gunoaiele dupa noi, mai vezi si reporteri luindu-le interviuri, ba eu unu m-as ascunde. Un popor gunoier.
Raspunde

Delia

Acum 8 ani

Noi toti suntem responsabili de viata pe care o traim. Toate aspectele ei , de la cele care ne sunt pe plac pana la cele pe care incercam sa le ascundem, sunt create prin mintea noastra. Cautam persoane care vor sa-si asume responsabilitatea propiei vieti si care vor sa inteleaga cum au creat ceea ce traiesc in acest moment. Pentru detalii trimiteti mesajul EVOLUTIE la ***: delia.barsan88***
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus