Joi,
29.09.2022
Ploi Scurte
Acum
10°C

Focus Sibiu sau povestea Sibiului in fotografii a ajuns la editia a VII-a

55 de evenimente politice, culturale, sportive și sociale compun cea de-a VII-a ediție a expoziției de fotografie de presă Focus Sibiu. Silvana Armat, Sebastian Marcovici și invitatul celei de-a VII-a ediții, Dragoș Dumitru, spun în fotografii povestea Sibiului în anul 2014. Cele peste 70 de fotografii sunt structurate în patru secțiuni distincte. Fiind un an în care politicul a dat tonul evenimentelor, cei trei fotografii ilustrează drumul președintelui Klaus Iohannis din funcția de primar al Sibiului în cea de președinte al României într-o secțiune intitulată „Klaus Iohannis – Pas cu Pas”.

Evenimentele culturale, sportive și sociale vor fi structurate, în mod tradițional, urmând cursul cronologic al anului 2014. Sebastian Marcovici va expune în opt fotografii un reportaj despre stagiunea Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu, iar Silvana Armat un fotoreportaj despre singura echipă canină de terapie pentru copiii bolnavi de autism în cadrul unui proiect al Fundației „Un copil, o speranță”.

Expoziția Focus Sibiu va fi vernisată în 21 mai, de la ora 19:00, în Curtea Interioară a Primăriei Municipiului Sibiu.

„2014 a fost un an extrem de încărcat din punct de vedere al evenimentelor. A fost un an tumultos însă plin de rezultate pentru noi, cei care vedem Sibiul prin obiectivul aparatului de fotografiat”, spune Sebastian Marcovici, președintele Asociației Focus Sibiu.

Expoziția Focus Sibiu va putea fi vizitată în perioada 21 mai – 1 iunie, în fiecare zi lucrătoare, între orele 8:00 – 16:00, în curtea interioară a Primăriei Municipiului Sibiu. Fotografiile edițiilor anterioare pot fi văzute pe pagina www.Facebook.com/FocusSibiu.

Expoziția retrospectivă Focus Sibiu face parte din Festivalul Internațional de Fotografie Focus Sibiu. Festivalul va avea loc în luna octombrie și va include peste 20 de expoziții realizate de fotografi români și străini, structurate pe diverse domenii, de la fotografie de presă la fotografie de modă, fotografie de portret sau fotografie sportivă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus