Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
12°C

RFI Romania vrea licenta in Sibiu

Societatea care operează postul Radio France International România (RFI), a cerut săptămâna trecută CNA-ului licențe la Sibiu, Braşov, Constanţa, Oradea, Ploieşti şi Timişoara, informează bizbrașov.ro.
De peste 20 de ani, RFI România difuzează programe în limbile română și franceză dedicate actualității, culturii și francofoniei. Cu o echipă de 25 de persoane la București și 2 jurnaliști la Paris, RFI România transmite în fiecare zi 13 ore de emisiuni proprii în limba română, cu accent pe știri. În plus față de transmisiunile radio FM în România (prin cele 4 stații de emisie și 50 de radiouri partenere), postul este accesibil vorbitorilor de română din lumea întreagă prin intermediulul site-ului internet și aplicației mobile. 
CNA a anunțat că va organiza, în luna septembrie, un concurs pentru atribuirea a 27 de frecvenţe radio, dar și că va solicita Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) să identifice posibile noi licenţe audiovizuale de radio care ar putea fi scoase la consurs de Consiliu. CNA va face această solicitare ANCOM deoarece, în perioada 2014 – 2015, Consiliul a primit mai multe solicitări de acordare, prin concurs, a unor noi frecvenţe.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 364

Comentarii

1 comentarii

Lu

Acum 8 ani

Like!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus