Joi,
29.07.2021
Cer Senin
Acum
16°C

Toti ochii pe "Romanii au talent". Micutii sportivi de la PUMA Club promit spectacol in semifinala

Calificaţi în semifinalele show-ului de televiziune, ”Românii au talent”, micii sportivi de la PUMA Club Sibiu au şansa mâine de a demonstra că merită să ajungă în finală. Spectacolul făcut pe scenă, la preselecţii, au făcut-o pe Andra, unul dintre juraţi să exclame: Sunteţi un exemplu pentru băiatul meu”. Iar aceştia promit un spectacol pe măsură şi în semifinalele, dorind să reprezinte cu brio Sibiul.

După succesul pe care l-au avut în preselecţii, unde au obţinut 4 de “Da” din partea juriului, cei şapte mici sportivi de arte marţiale, aflaţi sub îndrumarea antrenorului Alin Lazurca, îşi continuă povestea spre succes prin participarea în semifinala 3 a emisiunii.

Alături de Alin Lazurca, totodată antrenorul lotului naţional de Taekwon-do al României,  micii sportivi cu vârste cuprinse între 9 și 15 ani - Matei Emanuel, Văcariu Vlad, David Mario, Achim Marius, Nicoară Radu, frații Petru Iulian și Adrian – promit un show de zile mari.  Cei şapte vor pune în scenă o nouă demonstrație de taekwon-do, un complex de tehnici de sărituri, spargeri-forță și autoapărare pe ritmuri de dans.

Suntem foarte mândri că talentul nostru a fost apreciat şi promitem să reprezentăm cu succes Sibiul şi taekwondo-ului pe scena Românii au talent. Avem mari emoţii, având în vedere că show-ul va fi transmis live pe Pro TV, dar suntem convinşi că vom da tot ce e mai bun. Copiii sunt emoţionaţi şi entuziaşti în acest moment şi ne antrenăm de zor pe platoul de filmare de la Bucureşti. Sperăm ca publicul să ne susţină, pentru ca povestea noastră să nu se oprească aici. ”, a declarat Alin Lazurca.

Evoluţia micuţilor sportivi de la Puma Club poate fi văzută live pe Pro TV, vineri, 22 mai 2015, de la ora 20:30.

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

4 comentarii

Andra

Acum 6 ani

De cei doi tineri semifinalisti de saptamana trecuta tot din Sibiu care au uimit juriul si publicul cu un moment deosebit pe picioroange de ce nu pomeniti nimic? In loc sa ne mandrim si in putinele cazuri in care avem sansa de sibienii nostri , procedam de parca nu am fi ardeleni. Se intampla destule la capitala macar aici sa fim diferiti. Din pacate ati dezamagit din nou , puteati sa fiti mai informati si de ceilalti sibieni care au ajuns atat de departe in aceasta competitie!
Raspunde

@Andra

Acum 6 ani

Asta e publicitate platita si marcata sus. Nu a scris nici de acesti nimeni, pana nu au platit la ziare...
Raspunde

@2

Acum 6 ani

cei de saptamana trecuta erau fooooooarte plictisitori. ala nu e talent
Raspunde

Bibi

Acum 6 ani

Poate va interesați puțin si de un alt moment din Sibiu care tocmai a ajuns in finala Romanii au talent. Felicitări Viorel Scinteie si Bibi. Succes in finala .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus